Neler Yeni

TurkNet'e geçmeyi planlıyorum, santral mesafemi nasıl öğrenirim?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Beyler yapa 50 mps altyapım var suan 16 mps adsl ttnet kullanıyorum memnunum bir sıkıntı çıkmadı şuana kadar yapa da çok kesilme oluyormuş birde santrale uzaklık ne kadar a kada iyidir yapa için ve nasıl ögrenebilirim yardım edermisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Bingül
Tu
Beyler yapa 50 mps altyapım var suan 16 mps adsl ttnet kullanıyorum memnunum bir sıkıntı çıkmadı şuana kadar yapa da çok kesilme oluyormuş birde santrale uzaklık ne kadar a kada iyidir yapa için ve nasıl ögrenebilirim yardım edermisiniz
Turknete falan geçmeyi düşünme.İlgilendikleri yok 1 aydır ttnetten turknete geçirsinler diye uğraşıyorum.Müşteri hizmetleri asalak ordusu.Bişeyden anladıkları yok kablonete geç superonline a geç ama turknete geçme.İlgilendikleri yok bak bugün 10 kere aradım müşteri hizmetlerini yüzüme kapatıyolar ben daha napıyim bunlara.Bunlar yüzünden 1 aydır netim yok.Bi sorun olur gram bakmazlar bildikleri yok birşeyden.Bir de zam yaptılar daha geçmeden

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sözleşmem : 100 Mbps (YAPA) mevcut
Santrale uzaklıktan dolayı ADSL üzerinden internet veriyorlar, ortalama 10-11 Mbps alıyorum.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Güzel bir (türkçe) ile yazsan daha anlaşılır olur !

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,472
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom