Neler Yeni

Turknet'e geçtiğime bin pişmanım!

predator

80+ Silver
Geçtiğimiz pazar (26.06.2022) Türktelekom taahattümü bittiği için Turknet'e geçmek istedim. Bana 86 mb download hemen hemen yarısı kadarda upload vereceklerini söylediler 140 tl ücret karşılığında.
Ben Türktelekom da 55/10 alıyordum bunu duyunca tahattümü yenilemekten vazgeçtim ve Turknet abonesi oldum. Dün arayıp kurulum ve evrak işlemleri için randevu aldılar tekrar sorduğumda 16 mb download 3 mb upload verebileceklerini boş port olmadıklarını söylediler. Bende beklenir diye düşündüm çünkü başvuru yapmış ve internetsizdim. Bugün kurulum vs her şey oldu 13 mb download 0.50 upload 60 PING alıyorum 60 evet 60 arkadaşlar. Aradığımda ise boş port olmadığını söylediler. Bende dedim ki "konuşmalar kayıt altına alınmıyor mu? size başvuru yaparken ki bana verilen bilgiye bakar mısınız" dediğimde, kadın üffleyip 2 haftada bir arayıp boş port olup olmayacağını kontrol etmemi söyledi. Şimdi yapacak hiç bir şey yokmuş bana verebilecekleri hizmette buymuş.
Ben Türktelekomda 157 tl ödüyordum, 17 tl daha az verip böyle rezil bir şey alacağıma babalar gibi 17 yi verip kullanmaya devam ederdim.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Boş port yoksa yapılacak bir şey yok ki kanka

Mert

80+ Silver
Cayma bedeli yok, geri dönmek en iyisi bu durumda.

predator

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş port yoksa yapılacak bir şey yok ki kanka
İlk konuştuğumda 86 mb download 43 mb upload vereceklerini söylediler porttan bahsetmediler hiç :D Hem Turktelekom aboneliğim dün sabah iptal oldu internetim kesildi. O Port boşta değil midir? Turktelekom beni bugün yine aradı aynı interneti verebiliriz dedi taahattümü yenilemek istersem, buradaki altyapıda Turknete bağlı.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İlk konuştuğumda 86 mb download 43 mb upload vereceklerini söylediler porttan bahsetmediler hiç :D Hem Turktelekom aboneliğim dün sabah iptal oldu internetim kesildi. O Port boşta değil midir? Turktelekom beni bugün yine aradı aynı interneti verebiliriz dedi taahattümü yenilemek istersem, buradaki altyapıda Turknete bağlı.
Niye yatay geçiş yapmadın veya yapmadılar acaba?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
43 mbps upload diyorlarsa YAPA vardır orada, Telekom ile o kadar veremiyorlar. YAPA'ya yatirim yapmiyorlar artık port falan açmazlar. Belki biri aboneliği kapattırırsa anca öyle.

predator

80+ Silver

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk

Turk Telekom’a iptal başvurusunu E-Devletten mi yaptın?

Eğer sinyal dün kesildiyse ve seni TT’den daha aramadılarsa geri dönme şansın var.

En son iptal teyidini almak için bir kez daha arayıp önce uygun fiyat (müşteriyi tutmak için) teklif ediyorlar. Sonra görüş soruyorlar. İptal mı? Önerilen kampanyalı fiyat devam mı diye?

Siz de TT ile önerecekleri kampanyalı fiyattan devam edin, size tahsis edilmiş portu kaptırmamış olursunuz. Turknet’i de iptal edin para falan almazlar.

predator

80+ Silver
43 mbps upload diyorlarsa YAPA vardır orada, Telekom ile o kadar veremiyorlar. YAPA'ya yatirim yapmiyorlar artık port falan açmazlar. Belki biri aboneliği kapattırırsa anca öyle.
:/ oda imkansız gibi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Geçtiğimiz pazar (26.06.2022) Türktelekom taahattümü bittiği için Turknet'e geçmek istedim. Bana 86 mb download hemen hemen yarısı kadarda upload vereceklerini söylediler 140 TL ücret karşılığında.
Ben Türktelekom da 55/10 alıyordum bunu duyunca tahattümü yenilemekten vazgeçtim ve Turknet abonesi oldum. Dün arayıp kurulum ve evrak işlemleri için randevu aldılar tekrar sorduğumda 16 mb download 3 mb upload verebileceklerini boş port olmadıklarını söylediler. Bende beklenir diye düşündüm çünkü başvuru yapmış ve internetsizdim. Bugün kurulum vs her şey oldu 13 mb download 0.50 upload 60 PING alıyorum 60 evet 60 arkadaşlar. Aradığımda ise boş port olmadığını söylediler. Bende dedim ki "konuşmalar kayıt altına alınmıyor mu? size başvuru yaparken ki bana verilen bilgiye bakar mısınız" dediğimde, kadın üffleyip 2 haftada bir arayıp boş port olup olmayacağını kontrol etmemi söyledi. Şimdi yapacak hiç bir şey yokmuş bana verebilecekleri hizmette buymuş.
Ben Türktelekomda 157 TL ödüyordum, 17 TL daha az verip böyle rezil bir şey alacağıma babalar gibi 17 yi verip kullanmaya devam ederdim.
Şimdi şöyle bir şey var Türk Telekom hattı kapattığın için o hıza geri de dönemezsin senin portu biri kapmıştır 😅

Keşke Telekom hattı iptal etmeden portla beraber hattını türknete taşıtsaydın…

predator

80+ Silver
Turk Telekom’a iptal başvurusunu E-Devletten mi yaptın?

Eğer sinyal dün kesildiyse ve seni TT’den daha aramadılarsa geri dönme şansın var.

En son iptal teyidini almak için bir kez daha arayıp önce uygun fiyat (müşteriyi tutmak için) teklif ediyorlar. Sonra görüş soruyorlar. İptal mı? Önerilen kampanyalı fiyat devam mı diye?

Siz de TT ile önerecekleri kampanyalı fiyattan devam edin, size tahsis edilmiş portu kaptırmamış olursunuz. Turknet’i de iptal edin para falan almazlar.
ttnet den arayıp sordular ben istemedim. Şimdi arasam yaparlar mı acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi şöyle bir şey var Türk Telekom hattı kapattığın için o hıza geri de dönemezsin senin portu biri kapmıştır 😅

Keşke Telekom hattı iptal etmeden portla beraber hattını türknete taşıtsaydın…
Hocam 1 günde nasıl kapabilirler ya :/

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Senin gibi ADSL hat kullanıp port bekleyenler vardır büyük ihtimalle, biri firmasını arayıp VDSL ye geçirmiştir kendini.

Veya bıraktığın port sistemde henüz boşalmış gözükmüyordur, gözükürse sen kap eski portunu 😀

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk

Hmm. O zaman süreç nasıl işler ben de bilmiyorum. Portu 1 günde kapmamışlardır herhalde. Ttnet arayınca portun olup olmadığını görebilirler. Bir arayın bakalım.

TT’den eski hızı alabileceğin senaryoyu yaratın da gerisi kolay. Turknet iptal edilir

Top Bottom