Neler Yeni

Türknet'e ZAM 399 ₺ oldu

YazılımKafa

80+ Silver

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sadece telekom yok ki. Kablonete bak. Telekomdan 100₺ daha ucuz. 24 ay taahhüt var. Yine alacak olsam yine kablonet alırım. Türknetten ucuza satıyor 100 mbps i.
Kablonet her yerde yok şuan bizim binada Telekom fiber ve turknet Gigafiber var Telekom 550tl den x 12 ay 6600 TL yapıyor Türknet 3600 TL sence hangisi mantıklı

YazılımKafa

80+ Silver
Kablonet her yerde yok şuan bizim binada Telekom fiber ve turknet Gigafiber var Telekom 550tl den x 12 ay 6600 TL yapıyor Türknet 3600 TL sence hangisi mantıklı
Kablonet türk Telekom un fiberini kullanıyor. 1000 mbps e kadar kullanıyor. Diğerleri gibi 100 değil. Yani sende kullanabilirsin. Türknetin gigafiber varsa şuan mantıklı olan türknet. Gigafiber ayrı bir mesele. Gigafiber zaten ucuz. Ben 100 mbps olandan bahsediyorum. Gigafiber açısından Turkcell yine normal ama türk telekom çok abartı. Turkcell ve türknet altyapın olsa yazın Turkcell e geçmemekle hata yaptın derdim. Ama telekom olduğu için senin ki mantıklı oluyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kablonet türk Telekom un fiberini kullanıyor. 1000 mbps e kadar kullanıyor. Diğerleri gibi 100 değil. Yani sende kullanabilirsin. Türknetin gigafiber varsa şuan mantıklı olan türknet. Gigafiber ayrı bir mesele. Gigafiber zaten ucuz. Ben 100 mbps olandan bahsediyorum. Gigafiber açısından Turkcell yine normal ama türk telekom çok abartı. Turkcell ve türknet altyapın olsa yazın Turkcell e geçmemekle hata yaptın derdim. Ama telekom olduğu için senin ki mantıklı oluyor
Turkcell de olsa Türknet derdim yinede Türknet normal fiber de de çok güzel ben çok memnunum daha önce de normal fiber kullanıyordum hiçbir sorun yoktu ufak tefek şeyler oluyordu hemen yazıyordum aynı gün arayıp çözüyorlardi eskiden müşteri memnuniyeti yoktu evet ama bence artık iyiler

YazılımKafa

80+ Silver
Turkcell de olsa Türknet derdim yinede Türknet normal fiber de de çok güzel ben çok memnunum daha önce de normal fiber kullanıyordum hiçbir sorun yoktu ufak tefek şeyler oluyordu hemen yazıyordum aynı gün arayıp çözüyorlardi eskiden müşteri memnuniyeti yoktu evet ama bence artık iyiler
Turkcell den iyi olacağını sanmıyorum. Ama iyidir illaki

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
12 ay sabitledim 3600 Ziraat karttan geçtim 6 taksit şu durumda mantıklı olan bu 600 600 6 ay ödicez artık, hee net kaç dersen 16 mbps 13 zor alıyorum upload ne sen sor ne ben söylim, 100 mbps alanlar en azından verdiğiniz paraya karşılık iyi bir hıza sahipsiniz ben napim sizle aynı parayı verip 13 mbps kullanmak yerimde olmak istemezsiniz:(

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Ama yazın Turkcell 1 gigabiti 350₺ ye satıyordu.
Ama upload 50 Mbps veriyordu şuan ki 12 ay fiyatı 580 TL. turknetin mesela 2024 yılı içinde 580tlyi geçeceğini sanmıyorum her türlü yine fiyat avantajını koruyor yani yazın türkcell 350 iken turknet zaten 300dü (1 gbps için )

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Arkadaşlar GIBIRNet'e geçilir mi? Geçmek uzun/sıkıntılı olur mu? Beni yormayacaksa ve internet hizmetinde bir farklılık olmayacaksa geçmeyi planlıyorum. Altyapılar bu şekilde.

Ekler

• türknet.PNG
    türknet.PNG
    53.8 KB · Hit: 25
  • gibirnet.PNG
    gibirnet.PNG
    24.9 KB · Hit: 24

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar GIBIRNet'e geçilir mi? Geçmek uzun/sıkıntılı olur mu? Beni yormayacaksa ve internet hizmetinde bir farklılık olmayacaksa geçmeyi planlıyorum. Altyapılar bu şekilde.
1000 Mbps istiyorsan Comnet'e bakabilirsin. Ama 100 de yeter diyorsan GIBIRNet'e geçebilirsin. Kullanıyorum. Başvuruyu 5 dakika gibi bir sürede yaptım. 36 saat sonra da geçiş oldu.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
1000 Mbps istiyorsan Comnet'e bakabilirsin. Ama 100 de yeter diyorsan GIBIRNet'e geçebilirsin. Kullanıyorum. Başvuruyu 5 dakika gibi bir sürede yaptım. 36 saat sonra da geçiş oldu.
Tamamdır gibire geçeyim. 1000e ihtiyacım yok, 100 yeter. Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçiş tamamen internet üzerinden oluyor değil mi? Yani fiziksel bir işlem gerçekleşiyor mu? Ve gibir müşterileriyle iyi ilgileniyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom