Türknet'ten çıkış için yardıma ihtiyacım var!!

BYzin

80+
Reaksiyon skoru
109
Merhaba. Yaklaşık 6 aydır Türknet kullanıcısıyım. Yaşadığım problemlerden dolayı Türknet'ten ayrılma kararı aldım ve bugün bilgi için millenicom'u aradım. Türknet'ten çıkış işlemlerini onlar mı yapacak yoksa bizim mi yapmamız gerektiğini sordum ve onlarda çıkış işlemlerini bizim yapmamız gerektiğini söylediler. Ancak Türknet'i aradığımda sürekli hazır cevaplarla karşılaşıyorum. Sürekli robot ile konuşturup kapanıyor. Bir türlü müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Ve Türknet'ten nasıl çıkabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sol üstte e çizgi var ona tıkla ordan aşşağoya doğru in , iptal diye bir sekme var ona tıkla ve orada ki işlemleri uygula
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Söylemeyi unuttum ,eğer jpeg formatından atarsan uzatıyorlar mümkünse gidip kargoyla yolla

İptal kısmı var soldaki menülerde
Çıkış yollarından en uygunu kargo gibi gözüküyor şuan. Ancak nasıl yapacağım ne yazıp ne yapıp kargo göndereceğim bilmiyorum.

Sol üstte e çizgi var ona tıkla ordan aşşağoya doğru in , iptal diye bir sekme var ona tıkla ve orada ki işlemleri uygula

Söylemeyi unuttum ,eğer jpeg formatından atarsan uzatıyorlar mümkünse gidip kargoyla yolla
Kargoyla yollamayı düşünüyorum fakat kargoya ne vereceğim anlamadım.

1-Bak orada bir belge olması lazım o belgenin fotokopisini çıkart
2-o fotokopiye bu internet faturası kimin üzerine geliyorsa onun tc kimlik fotoğrafını çıkart
3- Fotokopinin üzerindeki senden istenen boşlukları doldur
4-Son olarak istenen , gönderilmesi gereken yere ptt üzerinden postala
5- Sana 2 gün sonra zaten haberi gelir

1-Bak orada bir belge olması lazım o belgenin fotokopisini çıkart
2-o fotokopiye bu internet faturası kimin üzerine geliyorsa onun tc kimlik fotoğrafını çıkart
3- Fotokopinin üzerindeki senden istenen boşlukları doldur
4-Son olarak istenen , gönderilmesi gereken yere ptt üzerinden postala
5- Sana 2 gün sonra zaten haberi gelir
Örnek iptal dilekçesi var. Ona tıkladım bir pdf açıldı onu mu çıktı alacağım. Eğer onu alacaksam üzerinde örnek kimlik fotokopileri falan var.

Örnek iptal dilekçesi var. Ona tıkladım bir pdf açıldı onu mu çıktı alacağım. Eğer onu alacaksam üzerinde örnek kimlik fotokopileri falan var.
O iptal dikekçesinin üzerinde yazan cümlelerin aynısını sen başka kağıda üzerinde kimlik fotokopisi olacak şekikde basıcaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,224
Üyeler
192,651
Son üye
Yiğithann61
Geri