Neler Yeni

Türknet'ten Gıbırnete Geçilir mi ?

Arkadaşlar selam ,
Yaklaşık 1 yıl kadar türknet kullandım fakat ağustos ayı faturasına gelen zam ile firma değişikliğine yönelmek istiyorum. İnternette biraz araştırdım ve gıbırnet mantıklı geldi . Aranızda kullanan veya farklı firmadan gıbırnete geçen arkadaşlar yaşadıkları süreci olumlu / olumsuz yazabilir mi ? Firma nasıl , müşteri hizmetleri , sağladıkları hız memnuniyet vs. tavsiye eder misiniz . Başka firma önerilerine açığım .

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Arkadaşlar selam ,
Yaklaşık 1 yıl kadar türknet kullandım fakat ağustos ayı faturasına gelen zam ile firma değişikliğine yönelmek istiyorum. İnternette biraz araştırdım ve gıbırnet mantıklı geldi . Aranızda kullanan veya farklı firmadan gıbırnete geçen arkadaşlar yaşadıkları süreci olumlu / olumsuz yazabilir mi ? Firma nasıl , müşteri hizmetleri , sağladıkları hız memnuniyet vs. tavsiye eder misiniz . Başka firma önerilerine açığım .
türknetten geçtim gıbırnete hızda vs bir fark olmadı hemen geçiş sağlandı şuan 10/10

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Geç fiyatta rahatlarsın.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben hiç memnun kalmadım.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bazıları güzel diyo bazıları kötü diyo napcaz
Her firmada sorun yaşama ihtimalin var. Ama gıbırnette yaşadığım sorun sunucularından kaynaklıydı. Diğer firmalarda da küçük sorunlar yaşadım ama gıbırnet kadar kimseyi kötülemedim o kadar bıktırdılar ki her yerden şikayet ediyorum bu firmayı 3 ayımı çaldılar resmen. Bende iyi yorumları için geçmiştim ama nafile.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Berk
Türk Telekom altyapısını kullanan her firmaya geçilir, altyapın ne kadar iyiyse o kadar iyi hizmet alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,870
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom