- Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi vb. kullanma işte ya. Aklında ne varsa yazar mısın takibe alacağım.Nature, lancet vb...
Abi vb. kullanma işte ya. Aklında ne varsa yazar mısın takibe alacağım.Nature, lancet vb...
Hocam konuyla alakasız İngilzce Peer-Revived der Lancetde kimdir bu Peer? Birceşit Konsül mü makale kontrol ediyor?Konuşmak için çok erken, gerçek yaşam verileri ve makaleleri beklemek lazım. Ayrıca isim seçimi tam bir fiyasko. Bu proje başarısız olsa sanki TÜRK ismi zedelenmiş gibi bir şey olacak. Turkovac ismi aşırı kötü gerçekten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nature, lancet vb...
Kaynak istiyorum googleye yaz çıkar diyorsun.Google a yaz çıkar.
kaynak?
Abi vb. kullanma işte ya. Aklında ne varsa yazar mısın takibe alacağım.
Niye atıyon ya? Ben inandına atmıyorum.TURKOVAC aşısı Alfa varyantına karşı yüzde 100 etkili
Prof. Dr. Aykut Özdarendeli, Alfa (İngiliz) varyantına karşı yapılan çalışmalarda TURKOVAC aşısının yüzde 100 etkili olduğunu açıkladı.www.trthaber.com
Neden?Niye atıyon ya? Ben inandına atmıyorum.
Hayır tarih boyunca giriştiğimiz işlerde başarı var. Hiçbir şey bilmeyen birine şu yorumları göster. Türkler çok başarısız rezil bir millet der.Almanlar aşımız koruyor deyince inanıyorsunuz fakat Türk deyince korumadığını düşünüyorsunuz.
Çünkü benden kaynak olarak öyle bir üslupta istiyorlarki lancet makalesi nevine. 10 sn Google a baksa ntv TRT sıra sıra gelecek.Neden?
basit benzetme yapıcam şimdi telefon özellikleri hakkında bilgisi olmayan birisin sana apple veya vestel önerdiler ne seçersin gibi düşünAlmanlar aşımız koruyor deyince inanıyorsunuz fakat Türk deyince korumadığını düşünüyorsunuz.
ne diyelim caner eğer sizde müsaitseniz lütfen konunuza kaynak ekleyebilri misiniz diyelimÇünkü benden kaynak olarak öyle bir üslupta istiyorlarki lancet makalesi nevine. 10 sn Google a baksa ntv TRT sıra sıra gelecek.
Neden atmayımNiye atıyon ya? Ben inandına atmıyorum.