Türksat Kablonet fiber başvurusu

Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar bulunduğum ilçede Türksat Kablonet alt yapısı yok Antalya'da var fakat bulunduğum ilçeye gelmiyor, başvuru yaptım sizce geri dönüş olur mu?
Geri dönüş alabileceğim ISS var mı fiber altyapı için?

Arkadaşlar bulunduğum ilçede Türksat Kablonet alt yapısı yok Antalya'da var fakat bulunduğum ilçeye gelmiyor, başvuru yaptım sizce geri dönüş olur mu?
Geri dönüş alabileceğim ISS var mı fiber altyapı için?
Netspeed'ten altyapı sorgulayıp atar mısın?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (22).png
    Ekran Görüntüsü (22).png
    319.1 KB · Hit: 83
Türktelekom'dan denersen belki olabilir ama onların öncelikleri şimdi latyapı olmayan yerlere gitmek.

Türktelekom'dan denersen belki olabilir ama onların öncelikleri şimdi latyapı olmayan yerlere gitmek.
Bugün teknik sorun için eve türk telekom çalışanı geldi aşşağıdaki kabloları kontrol etti ve vdsl paket kullanabileceğimi söyledi.
Türk telekom müşteri hizmetlerini aradığımda alt yapı olmadığını söylüyor ne yapmalıyım adsl hattım max 16mbps destekliyor.

Bugün teknik sorun için eve türk telekom çalışanı geldi aşşağıdaki kabloları kontrol etti ve vdsl paket kullanabileceğimi söyledi.
Türk telekom müşteri hizmetlerini aradığımda alt yapı olmadığını söylüyor ne yapmalıyım adsl hattım max 16mbps destekliyor.
Port olmadığı için yok denilmiş port olsa VDSL kullanabilirdin.

Mevcut tarifem üzerinden geçiş yapabileceğimi söylemişti.
Santralden mi bağlanıyor adsl ve vdsl kablolar ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vdsl port açtırma durumu olabilir mi peki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,957
Üyeler
190,127
Son üye
ankaraemekcilingir
Geri