Neler Yeni

Turksat Kablonet önerir misiniz?

Türksat Kablonet Bağlatmalıyım

• Hayır

Oylar: 0 0.0%
  • Başka Bir Marka Öneririm Ben

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    1
  • Anket kapatıldı .
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Çağlar
Arkadaslar wifi baglatacağım ve türksat kablonet'te bir paket gördüm aylık 95 tl ye sınırsız 100 mphz ve televizyon için bi kutu var onunla birliktede 180 kanal geliyor sizce nasıl baglatayımmı iyi mi? bu arada alt yapım 100 mphz ye kadar destekliyor birde saat akşam 7 ve 12 arası 100 mphz den 50 ye düsüyor yogunluk nedeniyle sonra 12 den sonra düzeliyor tekrar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaslar wifi baglatacağım ve türksat kablonet'te bir paket gördüm aylık 95 TL ye sınırsız 100 mphz ve televizyon için bi kutu var onunla birliktede 180 kanal geliyor sizce nasıl baglatayımmı iyi mi? bu arada alt yapım 100 mphz ye kadar destekliyor birde saat akşam 7 ve 12 arası 100 mphz den 50 ye düsüyor yogunluk nedeniyle sonra 12 den sonra düzeliyor tekrar
@crazyreign

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bence olabilir gibi. Çok bilgim yok Türksat Kablonet ile ilgili, ama kağıt üstünde sunduğu şeyler güzelmiş.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Çağlar
Benim olduğum binada altyapı yok :D. Şu anda Superbox kullanmaktayım ve performansı iyi değil, çünkü olduğum yer iyi değil.
Tm abi sağololsun

Arkadaslar wifi baglatacağım ve türksat kablonet'te bir paket gördüm aylık 95 TL ye sınırsız 100 mphz ve televizyon için bi kutu var onunla birliktede 180 kanal geliyor sizce nasıl baglatayımmı iyi mi? bu arada alt yapım 100 mphz ye kadar destekliyor birde saat akşam 7 ve 12 arası 100 mphz den 50 ye düsüyor yogunluk nedeniyle sonra 12 den sonra düzeliyor tekrar

@crazyreign
@KaanCK

EviLDoeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat Koca

@crazyreign

merhaba,

benim kullandığım altyapıda kablonet. gayet memnunum. vaad edilen hızları veriyorlar. arada arızalar oluyor ama servisleri gayet hızlı. Ufak bir öneri istersen TV de Cl modülü varsa muhakkak TV yayınını CI modülden iste. buna uygun bir kart getiriryorlar ve kablo karmaşası azda olsa azalıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Çağlar
merhaba,

benim kullandığım altyapıda kablonet. gayet memnunum. vaad edilen hızları veriyorlar. arada arızalar oluyor ama servisleri gayet hızlı. Ufak bir öneri istersen TV de Cl modülü varsa muhakkak TV yayınını CI modülden iste. buna uygun bir kart getiriryorlar ve kablo karmaşası azda olsa azalıyor.
Arada ufak arızalar demişsin ya ne oluyor ?

Top Bottom