Türktelecom ve türknet hangisi yalancı

hasanBEST

80+
Reaksiyon skoru
16
Türk Telekom dan ayrıldım türknet geçmek için aradım Türk neyi geldi ekip fiber binada bağlayamayız dediler gittiler bakır bağlıyın dedim bişe demedi gittiler türkneti aradım ekip geldi gitti dedim fiber yok diye iştesizin VDSL kapatmış Türk Telekom bı mesaj yolladık geri sönüş yaptıklarında ben size haber vericem dedi dedim ne kadar sürer bu 1 hafta ile 1 ay sürer dedi galiba mesajı taklacı güvercin ile yolluyorlar mübarek 1 ay ne arıyorum hergün telefonlarımıda açmıyolar ulasamıyorum türk nete böyle kadı 3 gündür kurul devem ediyo yenisinide başlatamıyorum arıyorum ekibi açmıyorlar müşteri hizmetlerinede ulaşılmıyor bizim apartmanda Max 60 Mbps alıyor 50 LoL paket aldım Türk Telekom dan speed testde 30 bile görmüyor ve bu pakete ben her ay +500 ödüyorum ne yapmalıyım daha hızlı internet bağlatmam için

Ekler

• Screenshot_2025-07-26-13-57-58-638_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2025-07-26-13-57-58-638_com.android.chrome-edit.webp
    80.9 KB · Hit: 63
şuana bakarsak en öncelikli suçlu türknet, sonra telekom.

Türk Telekom dan ayrıldım türknet geçmek için aradım Türk neyi geldi ekip fiber binada bağlayamayız dediler gittiler bakır bağlıyın dedim bişe demedi gittiler türkneti aradım ekip geldi gitti dedim fiber yok diye iştesizin VDSL kapatmış Türk Telekom bı mesaj yolladık geri sönüş yaptıklarında ben size haber vericem dedi dedim ne kadar sürer bu 1 hafta ile 1 ay sürer dedi galiba mesajı taklacı güvercin ile yolluyorlar mübarek 1 ay ne arıyorum hergün telefonlarımıda açmıyolar ulasamıyorum türk nete böyle kadı 3 gündür kurul devem ediyo yenisinide başlatamıyorum arıyorum ekibi açmıyorlar müşteri hizmetlerinede ulaşılmıyor bizim apartmanda Max 60 Mbps alıyor 50 LoL paket aldım Türk Telekom dan speed testde 30 bile görmüyor ve bu pakete ben her ay +500 ödüyorum ne yapmalıyım daha hızlı internet bağlatmam için
Altyapı olmayan yerlerde türknet sorunlu galiba. Ben başvuru yaptıktan 8-9 saat sonra gelip internetimi bağladılar. Gigafiber

Sen saat beklemişsin ben 1, 5 haftadır bekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apartman girişinde gözükmezmi olsaydı fiber kutusu
Mümkünse ilçedeki müdürlükten bilgi al, kimse bilmese de onlar olayı bilir. Tahminimce oraya fiber gelecek ama sisteme erken girildi, dediğim gibi müdürlüğe sorun.

Bazen apartmanda daire azsa sokakta bırakıyorlar kutuyu birkaç bina o kutudan fiberi alıyor.

Geri