Neler Yeni

TürkTelekom 35 mbps download alan arkadaşların upload hızları nedir?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Celal Can
Arkadaşlar merhaba, öncelikle ben Türk Telekom 24 Mbps download sınırsız internete sahibim ve 2.5-3.5 upload değerlerim var. Az önce müşteri hizmetlerini aradım ve upload hızımı arttırmak istediğimi söyledim ve bana download hızınızı arttırmanızla birlikte upload hızımın da artacağını söylediler. Ancak 35 mbps download da ne kadar upload sağlayabildiklerini onlar da bilmiyor. Ancak herhangi bir 35 mbps download değerini kullanan bir kullanıcın upload değerlerine siz de sahip olacaksınız diye bir bilgi öğrendim.

Acaba aranızda Türk Telekom 35 mbps sınırsız internet sahibi biri var mı? O arkadaşın upload değerleri neyse öğrenmek isterim.

dzuth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Emre Şişman
50 den sonra 1 megabit daha artar uploadın.35 de artmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Günay
Hemen Söyliyim : 4mbps civarı fakat İnternette Yoğunluk Varsa 2.80 cıvarına düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

türk telekom 35 Mbps Kullanıyorum

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Celal Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hemen Söyliyim : 4mbps civarı fakat İnternette Yoğunluk Varsa 2.80 cıvarına düşüyor

türk telekom 35 Mbps Kullanıyorum
ethernet kablosuyla twitch yayını yapmak istiyorum. Bugün kendi değerlerimle denedim ancak hem yayın çok fazla takıldı hem de oyunda pingim çok yükseldi. Sizce yeterli olur mu bu upload hızı?

Teşekkür ederim dönüşünüz için.

50 den sonra 1 megabit daha artar uploadın.35 de artmıyor.
35 mbps kullanan arkadaşa göre aramızda zaten 1mbps bir fark var

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Günay
Ben Kabloyla Değil kablosuz Bağlanıyorum (Salondan kabloyu odalarca geçiremiyorum.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Faruk Günay
Tam Emin Değilim Ama O Civarlardadır herhalde.

Bağlamak İçin AltYapınızında Olması lazım .

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Celal Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam Emin Değilim Ama O Civarlardadır herhalde.

Bağlamak İçin AltYapınızında Olması lazım .
alt yapım var ancak Türk Telekomun Upload hızını bilmemesi çok garibime gitti. O yüzden sizin adlığınız verileri ben de alacağım. Eğer siz kablosuz 4mbps civarı alıyorsanız kabloyla bu 4.5-5 aralığına olursa benim bir hayli işime gelecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
MERT CAN
24 Mbps Kullanıyorum 2.8 3.1 Arası alıyorum ama bana göre yetersiz çünkü yayında CS GO Drop yiyorum.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Hocam bence Turkcell Superbox ya da Turknet alın tabii altyapınız varsa çünkü bu hızlar yetersiz kalır en az 5 mbps upload hızınız olması lazım.

ony86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Orhan Nadir YAMUK
Arkadaşlar merhaba, öncelikle ben Türk Telekom 24 Mbps download sınırsız internete sahibim ve 2.5-3.5 upload değerlerim var. Az önce müşteri hizmetlerini aradım ve upload hızımı arttırmak istediğimi söyledim ve bana download hızınızı arttırmanızla birlikte upload hızımın da artacağını söylediler. Ancak 35 mbps download da ne kadar upload sağlayabildiklerini onlar da bilmiyor. Ancak herhangi bir 35 mbps download değerini kullanan bir kullanıcın upload değerlerine siz de sahip olacaksınız diye bir bilgi öğrendim.

Acaba aranızda Türk Telekom 35 mbps sınırsız internet sahibi biri var mı? O arkadaşın upload değerleri neyse öğrenmek isterim.
benim 6 mbit oldu valla süper

Top Bottom