wizarDürüm
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 77
- İsim
- Yakup Vatansever
iyi günler öncelikle geçen gün babamı aramışlar anlatmışlar fakat babam haşır neşir olmadığı için başka gün arayın oğlumla görüştüreyim dedi bugün aradılar ve 35mbps sınırsız internete normalde 80 öderken(2018 de 200GB AKN ile)115 Liraya AKN siz dediler bende gereksiz pahalı buldum ama cevap vermedik telefondaki kadın zorla yapmaya çalıştırınca babamda sanki reddedilemez teklif yapıyorsunuz biz size döneriz deyince
kadın tribe girip reddettiğiniz söylüyorum sonra 400 lira bilmem ne ödersiniz dedi sesi kısıldı görüşürüz iyi günler dedi kapattı telefonu bizde başka sağlayıcıya geçmeyi planladık. Yıllarca konuşulan türknet Esenler/İstanbul gibi bir bölgede kesilme sorunu yaşatır mı tt ile 10 yıldır max 1 veya 2 kere kesilme sıkıntısı yaşadık altyapı aynı sıkıntı olacağını düşünmüyorum şahsen başka önerileriniz varmı şimdiden etşekkür ederim.
kadın tribe girip reddettiğiniz söylüyorum sonra 400 lira bilmem ne ödersiniz dedi sesi kısıldı görüşürüz iyi günler dedi kapattı telefonu bizde başka sağlayıcıya geçmeyi planladık. Yıllarca konuşulan türknet Esenler/İstanbul gibi bir bölgede kesilme sorunu yaşatır mı tt ile 10 yıldır max 1 veya 2 kere kesilme sıkıntısı yaşadık altyapı aynı sıkıntı olacağını düşünmüyorum şahsen başka önerileriniz varmı şimdiden etşekkür ederim.