Neler Yeni

Türktelekom dan cayma Bedelini Ödemeden Çıkabilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes
Arkadaşlar ben 4 yıldan fazladır türktelekom kullanıyorum aldıgım paket 16 mbps bana verilen internet bu arıyorum şikayet ediyorum modeminizi çok çalıştığı içindir dinlendirin dediler iyi tamam
1610311879409.png
onuda yaptım yine aynı bi değişiklik yok 750tl cayma beledi çıkardılar bu parayı vermeden nasıl kurtulurum bunlardan?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar ben 4 yıldan fazladır türktelekom kullanıyorum aldıgım paket 16 mbps bana verilen internet bu arıyorum şikayet ediyorum modeminizi çok çalıştığı içindir dinlendirin dediler iyi tamam Alıntıyı görüntüleonuda yaptım yine aynı bi değişiklik yok 750tl cayma beledi çıkardılar bu parayı vermeden nasıl kurtulurum bunlardan?
Türknet belli bir cayma bedelini karşılıyor bunun yanında 1 yıl türktelekom kullandıysan Tüketici hakem heyetine başvurarak ödemeyebilirsin

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Taahhütünüzün bitmesini beklemekten başka bir çareniz yok malesef ki. Bazı firmalar bir miktarını ödüyor ama sizinki de bayağı fazlaymış.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Pingleriniz bana göre iyi bile benimde 1 haftadır hızım bu şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taahhütünüzün bitmesini beklemekten başka bir çareniz yok malesef ki. Bazı firmalar bir miktarını ödüyor ama sizinki de bayağı fazlaymış.
9 ay kaldı bitmesine 9 ay çekilmez bunlar iyice kötüye gidiyo durum teknoloji gelişiyo bunlar geriye gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknet belli bir cayma bedelini karşılıyor bunun yanında 1 yıl türktelekom kullandıysan Tüketici hakem heyetine başvurarak ödemeyebilirsin
Nerden nasıl başvurabilirim ona bilgi verebilir misin ?

Pingleriniz bana göre iyi bile benimde 1 haftadır hızım bu şekilde
Ping iyide pc topladım 30 gb dan aşağı oyun yok bunları indirmem haftalar sürer bu internetle

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
9 ay kaldı bitmesine 9 ay çekilmez bunlar iyice kötüye gidiyo durum teknoloji gelişiyo bunlar geriye gidiyor.

E devlet üzerinden başvuru yapabilirsin

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bulunduğunuz yerde farklı bir alt yapı yoksa bütün firmalarla aynı hızı alırsınız. Siz eve alt yapı bakım için teknik servisi çağırın müşteri hizmetlerini arayıp. Benim hız 6-7 Mbps geliyordu ve sürekli kopma yaşıyordum, kablolar yanlış bağlıymış düzeltilince hız 14 Mbps olarak sabit olarak gelmeye başladı. Vodafone net kullanıyorum ama yine Türk Telekom alt yapısı ve servis olarak da anlaşması olduğu için TT gelip bakmıştı. Neyse bence teknik servisin alt yapı veya eve gelen veya evdeki kablolarda bağlantı hatası olup olmadığını kontrol etmelerini bir sağlayın derim. Belki faydası dokunur size. Farklı bir alt yapı kapınızda yok ise farklı firmaya geçmek çözüm sağlamayabilir.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal

Ping iyide PC topladım 30 gb dan aşağı oyun yok bunları indirmem haftalar sürer bu internetle
Ping iyiyse sıkıntı yok dayanılır akşam aç pc yi sabah 8-9 gibi iner

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Ping iyiyse sıkıntı yok dayanılır akşam aç PC yi sabah 8-9 gibi iner
Hız düşüklüğü (özellikle çok düşükse) pingi etkilemese de bazen çekilmez olabiliyor, videolar bile zor yükleniyor. Oyunda bile bazen etkiliyor.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Batuhan Divrik
50 mbps paket kullanıyorum 2 gündür çekmediğim çile kalmadı. Resmen bilerek yapıyorlar gibime geliyor. 2 gündür öğlen 1 den akşam 8e kadar internetim sık sık kopuyor 10 15 dakikada bir sonra geldiğin de hızım oluyor 20 saçma sapan şeyler arıyorum kayıt oluşturuyorlar sözde.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Hız düşüklüğü (özellikle çok düşükse) pingi etkilemese de bazen çekilmez olabiliyor, videolar bile zor yükleniyor. Oyunda bile bazen etkiliyor.
Burada arkadaşımız 1mb/s downloada sahip eğer altyapsı yüksek mbps desteklemiyorsa isterse türknete geçsin yine aynı olur

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar ben 4 yıldan fazladır türktelekom kullanıyorum aldıgım paket 16 mbps bana verilen internet bu arıyorum şikayet ediyorum modeminizi çok çalıştığı içindir dinlendirin dediler iyi tamam Alıntıyı görüntüleonuda yaptım yine aynı bi değişiklik yok 750tl cayma beledi çıkardılar bu parayı vermeden nasıl kurtulurum bunlardan?
Şu şirket illallah ettirdi.Neyse son 2.5 hafta kaldı darısı başına ehhehe

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes
Bulunduğunuz yerde farklı bir alt yapı yoksa bütün firmalarla aynı hızı alırsınız. Siz eve alt yapı bakım için teknik servisi çağırın müşteri hizmetlerini arayıp. Benim hız 6-7 Mbps geliyordu ve sürekli kopma yaşıyordum, kablolar yanlış bağlıymış düzeltilince hız 14 Mbps olarak sabit olarak gelmeye başladı. Vodafone net kullanıyorum ama yine Türk Telekom alt yapısı ve servis olarak da anlaşması olduğu için TT gelip bakmıştı. Neyse bence teknik servisin alt yapı veya eve gelen veya evdeki kablolarda bağlantı hatası olup olmadığını kontrol etmelerini bir sağlayın derim. Belki faydası dokunur size. Farklı bir alt yapı kapınızda yok ise farklı firmaya geçmek çözüm sağlamayabilir.
Türknet in sitesinden hız testi yaptıgımda verdiği sonuç bu dediğin gibi kablolama olabilir ama daha öncede şikayet etmiştim teknik servisde gelmişti 1 yıl dan fazla oldu çok bişey değişmemişti. Farklı altyapı olarak kablonet fiber altyapı döşedi onun aktif olmasını bekliyodum ama 750 tl cayma bedeli çıkınca böyle kaldım hiç bişey yapamıyorum arkadaşın dediği gibi tüketici heyetine başvurucam.

Ekler

• 1610312761729.png
    1610312761729.png
    11.7 KB · Hit: 29
Top Bottom