Türktelekom Fiber Modemini Değiştirme

kiduda

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar selam Türktelekom'un verdiği modemi değiştiricem bu küçük kutudan modemin wan portuna ethernet kablosu çektim ama bağlanmadı aynı şuanki kullandığım modemin bağlantısı gibi yaptım yardımcı olabilecek var mı Fiber 1000mbps internet kullanıyorum Yeni aldığım Modemin linki: https://www.hepsiburada.com/keeneti...mart-switch-ve-usb-3-0-portu-pm-HBC000046P8X8

modem.jpg

pon.jpg

Direkt takınca çalışmaz o. MAC clon gibi şeyler yapman gerekiyor.

modemin ara yüzüne girip ayarları yaptınız mı
ne ayarı yapmam gerekiyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkt takınca çalışmaz o. MAC clon gibi şeyler yapman gerekiyor.
yaptım aslında Mac adresini manuel girdim ve pppoe kullanıcı adı ve şifremi girdim yine de bağlanmadı
sorun aldığım cihazda olabilir mi belki desteklemiyodur fiberle ilgili pek bir şey yazmıyor

ne ayarı yapmam gerekiyor tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptım aslında Mac adresini manuel girdim ve pppoe kullanıcı adı ve şifremi girdim yine de bağlanmadı
sorun aldığım cihazda olabilir mi belki desteklemiyodur fiberle ilgili pek bir şey yazmıyor
İnternet saglayicisinin size tahsis ettiği internet mail şifre yani kullanıcı adı parola yi girmeden internete bağlanmaz

Yanlış bilmiyorsam firmaların çoğunluğu kendi modeminden başka modem kullanılmasına pek izin vermiyordu fiber tarafında. Belki bir yolu vardır ama.

Hallettim. Türktelekom için söylüyorum yeni modem kuracaksanız bu videoyu izleyin
dns ayarlarını da dns1: 1.1.1.1 dns2: 1.0.0.1 yapın yaptım oldu

Geri