Neler Yeni

Yardım ACİL YARDIM MODEM ALMAK İSTİYORUM TAVSİYE ALT YAPI DSL 100Mbps Down 20Mbps Up

panher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samet
Bütçe
5000
Arkadaşlar Yardımcı Olacağınız ve Bilginizi Paylaşacağınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
VDSL Bağlantı Destekliyor Alt Yapı
İnternet Hızın 100Mbps İndirme 20Mbps Yükleme
İndirme Hızı 88Mbps Kadar Alabiliyorum Bakır Kablo Sebebiyle İdare Ediyorum.
Eski Modemin Huawei H 300 S Vodafone Gayet İyidir.

Hangi Modemi Alsam Rahat Edebilirim.

ASUS DSL-AX82U 574MBPS-4808MBPS KABLOSUZ-AX Wi-Fi 6 4 PORT GIGABIT VDSL MODEM

————————-

Keenetic Hopper DSL — AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem Router, 4-Port Gigabit Smart Switch

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Arkadaşlar Yardımcı Olacağınız ve Bilginizi Paylaşacağınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
VDSL Bağlantı Destekliyor Alt Yapı
İnternet Hızın 100Mbps İndirme 20Mbps Yükleme
İndirme Hızı 88Mbps Kadar Alabiliyorum Bakır Kablo Sebebiyle İdare Ediyorum.
Eski Modemin Huawei H 300 S Vodafone Gayet İyidir.

Hangi Modemi Alsam Rahat Edebilirim.

ASUS DSL-AX82U 574MBPS-4808MBPS KABLOSUZ-AX Wi-Fi 6 4 PORT GIGABIT VDSL MODEM

————————-

Keenetic Hopper DSL — AX1800 Mesh Wi-Fi 6 VDSL2/ADSL2+ Modem Router, 4-Port Gigabit Smart Switch

keenetic hopper dsl alabilirsin rahatlıkla işini görür ileride fibere geçersen de kullanabilirsin.

panher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
keenetic hopper dsl alabilirsin rahatlıkla işini görür ileride fibere geçersen de kullanabilirsin.
Asus ile Keneetic Arasında Kararsız Kaldım Wifi 6e Destekliyor Laptop Bilgisayarımda Keneeticde Wifi6 Yazıyor Ama 5Ghz Bandıyla Veriyor Acaba Hepsi Böylemidir Öğrenmek İstiyorum.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Asus ile Keneetic Arasında Kararsız Kaldım Wifi 6e Destekliyor Laptop Bilgisayarımda Keneeticde Wifi6 Yazıyor Ama 5Ghz Bandıyla Veriyor Acaba Hepsi Böylemidir Öğrenmek İstiyorum.
asus olanda alınabilir ama bence o kadar vermeye gerek yok keenetic hopper dsl işini rahatlıkla görür.

panher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asus olanda alınabilir ama bence o kadar vermeye gerek yok keenetic hopper dsl işini rahatlıkla görür.
Aralarında iki kat fiyat farkı var ikiside aynı donanım performansı yazılım olarak farklılık var malzeme kalitesi fark ediyor birde isim marka asus istiyorumda 5k felan olsaydı hemen alırdım

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
Eren
Aralarında iki kat fiyat farkı var ikiside aynı donanım performansı yazılım olarak farklılık var malzeme kalitesi fark ediyor birde isim marka asus istiyorumda 5k felan olsaydı hemen alırdım
keeneticte yazılım olarak çok iyidir asus donanım ve malzeme kalitesi olarak daha iyi evet ama bence o kadar vermeye gerek yok dediğim gibi keenetic hopper dsl alabilirsin.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Asusa bulaşma hocam. Attığın keenetic veya https://app.hb.biz/RgzEBP6hc1uR

Tplink öneririm. Asusun yazılımları donanımları sıkıntı bende asus dsl ac51 kullanıyorum bulaştık bikere. Kopmalar yazılım sorunları crc hataları çok rahat hata alırsın. Uğraşırım diyorsan buyur asus al

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Wifi6 zaten 5ghz AX olandır.
6ghz diye göreceğiniz teknoloji Wifi7 olacaktır.

Top Bottom