Neler Yeni

TürkTelekom Modem Kendi Kendi Kendini Restartlıyor

Squaex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Selamet
Merhaba

Türk Telekom Modem alalı 2 yıl oldu ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum modemin adaptörü 1 yıl sonra bozuldu ve yeni adaptöre geçtim orjinal adaptör degil büyük ihtimal esnaf tan almıştım ve adaptörü aldıktan 15 20 gün sonra modem kendi kendine restart atmaya başladı ve 1.5 yıldır bu sorun devam ediyor sizce adaptör den mi yoksa modem denmi müşteri hizmetlerini arasam arıza kaydı çıkartıp 2 3 hafta internetsiz bırakacaklar ondan dolayı oraya başvurmak çok istemiyorum Modemin Modeli

Zyxel 11AX Broadcom DX3200​

12V 1.5A Adaptörüm 2A vat degerini bilmiyorum

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Merhaba

Türk Telekom Modem alalı 2 yıl oldu ve sorunsuz bir şekilde kullanıyordum modemin adaptörü 1 yıl sonra bozuldu ve yeni adaptöre geçtim orjinal adaptör degil büyük ihtimal esnaf tan almıştım ve adaptörü aldıktan 15 20 gün sonra modem kendi kendine restart atmaya başladı ve 1.5 yıldır bu sorun devam ediyor sizce adaptör den mi yoksa modem denmi müşteri hizmetlerini arasam arıza kaydı çıkartıp 2 3 hafta internetsiz bırakacaklar ondan dolayı oraya başvurmak çok istemiyorum Modemin Modeli

Zyxel 11AX Broadcom DX3200​

12V 1.5A Adaptörüm 2A vat degerini bilmiyorum
Müsteri hizmetini arasan da kablo orjinal olmadigi icin bisey yapmazlar

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berk
Modeme fazla güç verirsen kendini de resetler, yakar da. Adaptör konusu çok önemli, hafife almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,719
Üyeler
165,879
Son üye
Flex_qq
Top Bottom