Neler Yeni

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,095
İsim
.
Başkasının adına olan hattı kendim nasıl ttye geçiririm?
Geçen hafta turkcellden öğrendim bizzat hat taşıyacaktım 1500 TL devir ücreti var dediler git yeni hat al daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

344tl cezai bedel çıkar diyor daha altı üstü ilk ayımı doldurdum, saçma geldi
Çok bir şey değilmiş be hocam geç türkcelle kalite kokuyor turkcell baba :D

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Kaya

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,095
İsim
.
Kn ben şimdi ne desem seni yanlış yönlendirmiyim müşteri hizmetleri daha iyi bilir
Reis müşteri hizmetlerini arayacağım birazdan olmaz geçtiniz birkere derse hat açıldığı gibi geri taşıyacağım zaten faturasız açıldıktan sonra hiçbirşekilde ceza cayma bedeli gönderemez zaten faturasız tahhhütsüz :D

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
Geçen hafta turkcellden öğrendim bizzat hat taşıyacaktım 1500 TL devir ücreti var dediler git yeni hat al daha iyi

Çok bir şey değilmiş be hocam geç türkcelle kalite kokuyor turkcell baba :D
Normalde 40gb ve sınırsız sosyal medya TT tarafında baya iyi duruyor ama şu anda TT müşterisi olduğum için mecbur Turkcell tarafında tarife bakıcam :d

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,095
İsim
.
Normalde 40gb ve sınırsız sosyal medya TT tarafında baya iyi duruyor ama şu anda TT müşterisi olduğum için mecbur Turkcell tarafında tarife bakıcam :d
Vodafone taşıyıp geri TT dönebilirsin kral ama unutma faturasıza geç geri 40sınırsız pakete geçersin oh mis

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Onda süreç nasıl işliyor tam olarak? Faturasız bir tarifeye geçtikten sonra tekrar operatör değiştirmek için bir bedel öder miyim?
Yok ben geçen sene öyle yaptım sorun olmuyor. Kimseye de bir şey deme. Ben faturasiza geçicem istemiyorum kullanmıyoum zaten vs dersin. Geçirir. Türk telekoma geri gelirsin dersin ki ben bu tarifeye geçmek istiyorum faturasız hattım var bu kadar. Yok ben yeni taşıdım işte gittim geldim vs dersen taşımıyolar :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,095
İsim
.
Onda süreç nasıl işliyor tam olarak? Faturasız bir tarifeye geçtikten sonra tekrar operatör değiştirmek için bir bedel öder miyim?
Reis şuan ben tam bahsettiğin durumdayım turkcell kullanıyordum kontratım bitti 210 ödediğim faturayı 540tl yapmışlar bende faturasıza çektim.
Dün vodafone taşıdım faturasızdan faturasıza eğerki iptal edebilirsem TT geçeceğim iptal olmazsa geri vodafone faturasızdan turkcell e döneceğim çünkü faturasızda taahhüt yok cayma bedeli de çıkmıyor ben turkcell e özellikle sordum bunu hem şubede hem müşteri hizmetlerine

Yok ben geçen sene öyle yaptım sorun olmuyor. Kimseye de bir şey deme. Ben faturasiza geçicem istemiyorum kullanmıyoum zaten vs dersin. Geçirir. Türk telekoma geri gelirsin dersin ki ben bu tarifeye geçmek istiyorum faturasız hattım var bu kadar. Yok ben yeni taşıdım işte gittim geldim vs dersen taşımıyolar :D
Geçen hafta bir şubede ağzımdan kaçırdım kral geri türkcell e döneceğim dedim geçiş müşterisi almıyoruz dediler

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Reis şuan ben tam bahsettiğin durumdayım turkcell kullanıyordum kontratım bitti 210 ödediğim faturayı 540tl yapmışlar bende faturasıza çektim.
Dün vodafone taşıdım faturasızdan faturasıza eğerki iptal edebilirsem TT geçeceğim iptal olmazsa geri vodafone faturasızdan turkcell e döneceğim çünkü faturasızda taahhüt yok cayma bedeli de çıkmıyor ben turkcell e özellikle sordum bunu hem şubede hem müşteri hizmetlerine

Geçen hafta bir şubede ağzımdan kaçırdım kral geri türkcell e döneceğim dedim geçiş müşterisi almıyoruz dediler
Başka şubeye gidecen o zaman yapacak bir şey yok. Almıyoruz dediği de uğraştırma bizi para kazanamıcaz zaten demek. Yoksa yasal olarak bi sıkıntısı yok.

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
Valla ne yalan söylim bu faturasıza geç sonra faturalıya geç vsvs muhabbetleriyle uğraşmak istemiyorum :d Ben en iyisi Turkcell 40gb 325tlye geçeyim varsın sınırsız sosyal medya olmayıversin :d

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,095
İsim
.
Valla ne yalan söylim bu faturasıza geç sonra faturalıya geç vsvs muhabbetleriyle uğraşmak istemiyorum :d Ben en iyisi Turkcell 40gb 325tlye geçeyim varsın sınırsız sosyal medya olmayıversin :d
Aslında sen hiçbirşey yapmıyorsun en geç 1 hafta içinde halloluyor da boşver kral yeterse uğraşma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,207
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom