Neler Yeni

Türktelekom Reklamı {Anket}

Türktelekom da Gelişmeler Var Mi?

• Evet gelişiyor

Oylar: 7 14.9%
  • Hayır gelişmiyor

Oylar: 25 53.2%
  • İdare Ederler

Oylar: 15 31.9%

• Oy kullanan toplam üye
    47

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Türktelekom santral kapasitelerini 100Gpbs'ye çıkarmadığı sürece daima gelişmemiştir.
2023'de inşallah Allahın emriyle 100Gpbs'e değil 1000Gpbs'e çıkarmayı planlıyorlardır... (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla internet kopana kadar bakım yaptiklari yok onlar aradi 1 hafta sonra sokakta komple internet gitti 6 apartmanda ve 10 gün gelmedi internet.
hahaha,şansızlık :)
Konumsal olarak değişiyor bizim burası yoğun değil şuan arasam yarın sabah gelirler.
Amaan pahalı olan tek şey internet olsa keşke 150tl vermeye razıyım.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Evinizde altyapı varsa iyi hizmet alırsınız yoksa alamazsınız. Bunun ISS ile pek bir alakası yok. Türk Telekom altyapısı olana hep iyi idi altyapısı olmayana ise hep kötüydü. Bu konu TT altyapı ağını genişletme hızında gelişti mi? diye açılsa daha doğru olur

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
2023'de inşallah Allahın emriyle 100Gpbs'e değil 1000Gpbs'e çıkarmayı planlıyorlardır... (!)

hahaha,şansızlık :)
Konumsal olarak değişiyor bizim burası yoğun değil şuan arasam yarın sabah gelirler.
Amaan pahalı olan tek şey internet olsa keşke 150tl vermeye razıyım.
Istanbulun merkezinde oturmasam köyde yaşasam kasaba gibi yerde yaşasam diyecemki büyük sehirler var öncelik haliyle orasi

Evinizde altyapı varsa iyi hizmet alırsınız yoksa alamazsınız. Bunun ISS ile pek bir alakası yok. Türk Telekom altyapısı olana hep iyi idi altyapısı olmayana ise hep kötüydü. Bu konu TT altyapı ağını genişletme hızında gelişti mi? diye açılsa daha doğru olur
Bu reklamda ev interneti değil mobil internetden bahsediyor kapsama alanı

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Istanbulun merkezinde oturmasam köyde yaşasam kasaba gibi yerde yaşasam diyecemki büyük sehirler var öncelik haliyle orasi

Bu reklamda ev interneti değil mobil internetden bahsediyor kapsama alanı
Mobil internet ise bence gelişti ama hala iyi değil Turkcell ezer

softwaredevelopers

80+ Bronze
Altyapın olsa da kötü. Her zaman kötü.
Bak ben superbox'a 399TL, internete destek çıkmak içinde sanal ağa 20TL ödüyorum. Toplam 420-430TL
Aldığım hız;
https://www.speedtest.net/result/10288263724 Bazen 5Gpbs'ye kadar yolu oluyor orası ayrı mesele kırsal bölgede sadece.
Ben bu hızı Fransa da yoğun kullanım yapılan bir otelde alıyorum. free.fr kullanıyorum fransa da aylık 385TL civarı ödüyorum 10Gpbs download 10gpbs'ye yakın upload Netflix+amazonprime+TVByCanal+ cillop gibi modem 0 ping kullanıyorum

Bir de tahattüt yok .d

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Arda
knkben 16 mbps lik paket kullanıyorum 13 mbps alıyorum ama 0.25-0.45 arasında upload alıyorum.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Altyapın olsa da kötü. Her zaman kötü.
Bak ben superbox'a 399TL, internete destek çıkmak içinde sanal ağa 20TL ödüyorum. Toplam 420-430TL
Aldığım hız;
https://www.speedtest.net/result/10288263724 Bazen 5Gpbs'ye kadar yolu oluyor orası ayrı mesele kırsal bölgede sadece.
Ben bu hızı Fransa da yoğun kullanım yapılan bir otelde alıyorum. free.fr kullanıyorum fransa da aylık 385TL civarı ödüyorum 10Gpbs download 10gpbs'ye yakın upload Netflix+amazonprime+TVByCanal+ cillop gibi modem 0 ping kullanıyorum
Türkiye ile fransayı karşılaştırmak doğru değil. 50 MBps ve üstü hızlarda genelde sorun yaşanmıyor işte ping olsun kesinti olsun yavaşlık olsun böyle sorunlar olmuyor

softwaredevelopers

80+ Bronze
Türkiye ile fransayı karşılaştırmak doğru değil. 50 MBps ve üstü hızlarda genelde sorun yaşanmıyor işte ping olsun kesinti olsun türkiyede
Ama ne kadar para veriyorsun söyler misin? Belki sana 50Mbps yeterli geliyor ama ona ya da bana yetmiyor işte. Türkiye her halukarda internet ve teknoloji anlamında diğer ülkelere nazaran çok gerilerde

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
valla adamlar cidden iş yapıyorlar her ne kadar sıkıntı yaşasakta sorunlarını çözmekle uğraşıyorlar ve saha ekipleri hızlı. Buraya bir arkadaş post atmıştı sanırım @Yasin Çelik kankam olması lazım ama o olmayadabilir. Demişti ki 2023'e kadar her eve fiber 100 mbps desteği sunulacak. bana şu an 60 mbps veriyorlar binası yeni olan arkadaşlarıma 100 veriyorlar. yani kendilerini geliştiriyorlar ben inanıyorum yani.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ama ne kadar para veriyorsun söyler misin? Belki sana 50Mbps yeterli geliyor ama ona ya da bana yetmiyor işte. Türkiye her halukarda internet ve teknoloji anlamında diğer ülkelere nazaran çok gerilerde
Tabii ki hız durumumuz çok iyi değil. Ama adam gibi altyapısı olan insanların çok az kesinti ve ping sorunu yaşadığı bir gerçek. Ben 180 liraya 100 MBps kullanıyorum bana yetiyor ve bence hızlı.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
valla adamlar cidden iş yapıyorlar her ne kadar sıkıntı yaşasakta sorunlarını çözmekle uğraşıyorlar ve saha ekipleri hızlı. Buraya bir arkadaş post atmıştı sanırım @Yasin Çelik kankam olması lazım ama o olmayadabilir. Demişti ki 2023'e kadar her eve fiber 100 mbps desteği sunulacak. bana şu an 60 mbps veriyorlar binası yeni olan arkadaşlarıma 100 veriyorlar. yani kendilerini geliştiriyorlar ben inanıyorum yani.
Evet, o konuyu açan bendim.
Ama sorun şu ki bizim altyapı hala 12mbps. :D

Top Bottom