Neler Yeni

türktelekom yeni ev internet bağlatma sorunu

tuna bey

80+ Bronze
tam 10 ay önce yeni bir aparta taşındım fakat internet yoktu bende gidip sordum soruşturdum nasıl bir çözüm bula bilirim diye öncelikle beni genel müdürlüğe yönlendirdiler bende gittim ama ne muhatap bula bildim nede dogru dürüst bilgi vereni en sonun da şansıma bir saha görevlilerinin başındaki adama durumu anlattım oda bana senin oraya fiber gelecek ondan dolayı şimdi gelmez ocak gibi gelir dedi bende bekledim fakat yine bişey olmadı tekrardan gittim ve durumu izah ettigimde dalaga geçer gibi 2022 belki 2021 de gelir dediler sonrasında terkar gittim her defasında bambaşka şeyler dediler en sonunda mahalede alt yapı yok dediler ki şöyle bir durum var hemen karşı binam iki adımlık mesafede hipernet var bana da ne hikmetse direk altaypı yok mahalede denemsi saçma ki aparta her dairede internet port yerinden binanın içindeki kutuya kadar her şey hazır bir türlü baglatamadım eve interneti ne yapa bilirim ( ki adım mesafesini görün diye attım karşımdaki tüm binalarda hiper var )

Ekler

• 20200724_010152.jpg
    20200724_010152.jpg
    353.7 KB · Hit: 60
  • 20200724_010111.jpg
    20200724_010111.jpg
    416.1 KB · Hit: 54

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

tuna bey

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ buradan sorgulasana bir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de buradan.
yok hocam hepsini biliyorum ve hepsine baktım şimdi tekardan baktım yine yok

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
tam 10 ay önce yeni bir aparta taşındım fakat internet yoktu bende gidip sordum soruşturdum nasıl bir çözüm bula bilirim diye öncelikle beni genel müdürlüğe yönlendirdiler bende gittim ama ne muhatap bula bildim nede dogru dürüst bilgi vereni en sonun da şansıma bir saha görevlilerinin başındaki adama durumu anlattım oda bana senin oraya fiber gelecek ondan dolayı şimdi gelmez ocak gibi gelir dedi bende bekledim fakat yine bişey olmadı tekrardan gittim ve durumu izah ettigimde dalaga geçer gibi 2022 belki 2021 de gelir dediler sonrasında terkar gittim her defasında bambaşka şeyler dediler en sonunda mahalede alt yapı yok dediler ki şöyle bir durum var hemen karşı binam iki adımlık mesafede hipernet var bana da ne hikmetse direk altaypı yok mahalede denemsi saçma ki aparta her dairede internet port yerinden binanın içindeki kutuya kadar her şey hazır bir türlü baglatamadım eve interneti ne yapa bilirim ( ki adım mesafesini görün diye attım karşımdaki tüm binalarda hiper var )
Superbox alabilirsin. Altyapıya ihtiyaç yok. Sadece prize takın bitti.

tuna bey

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Superbox alabilirsin. Altyapıya ihtiyaç yok. Sadece prize takın bitti.
aşırı derece ping alıyor o sebeple tercih edilmemesi gereken bir ürün bence ki fiyatta çok yüksek
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman eve henüz altyapı gelmemiştir zaten yeni yapılan evlerde alt yapı olmuyor.
onu biliyorum her şey hazır binada sorun orda zaten gelip ona göre kazı yapılıp eve bağlanacak veya port üzerinden yapılacak ama zaten mahalleyi bırak evimin karşında direk var iki adım fotpgraflarıda attım hipernet fiber altyapı ile aynı o altyapı üzerinden alınıyor fark o bakır olarak alınırken fiber cam olarak alınıyor diye biliyorum

Top Bottom