Neler Yeni

türktelekomdan hangi internet sağlayıcına geçeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
arkadaşlar merhaba şu anda 24bmps download 6mbps upload türktelekom kullanıyorum çok memnunum hatta valorantta pingim 20 15 arası ama fiyatı fazla olduğu için değiştirmek istiyorum hangi sağlayıcıya geçersem ping ve kayıp konusunda üzmez (bu arada 22.5 download 5.8 upload alıyorum)

arkadaşlar merhaba şu anda 24bmps download 6mbps upload türktelekom kullanıyorum çok memnunum hatta valorantta pingim 20 15 arası ama fiyatı fazla olduğu için değiştirmek istiyorum hangi sağlayıcıya geçersem ping ve kayıp konusunda üzmez (bu arada 22.5 download 5.8 upload alıyorum)
milleni com en iyi internet o şuanda

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Millenicom 35Mbps paket güzel olur.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Millenicom üzerinden altyapı sorgulyaıp atar mısın? Bir de rehberimi oku aklına takılan soru varsa sor lütfen cevaplayayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millenicom üzerinden altyapı sorgulayın.
sorguladım zaten kablonet dışında türktelekom altyapısı kullanıyorlar 77 mbps destekliyor altyapım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Millenicom üzerinden altyapı sorgulyaıp atar mısın? Bir de rehberimi oku aklına takılan soru varsa sor lütfen cevaplayayım.
77 mbps altyapım

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
sorguladım zaten kablonet dışında türktelekom altyapısı kullanıyorlar 77 mbps destekliyor altyapım
Mesaj otomatik birleştirildi:

77 mbps altyapım
O zaman Millenicom daha iyidir dediğim gibi rehberimi oku aklına bir şey takılırsa sor yardımcı olayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman Millenicom daha iyidir dediğim gibi rehberimi oku aklına bir şey takılırsa sor yardımcı olayım.
türktelekomdan millenicoma geçtiğinde ping farkı oldu mu olduysa ne kadar oldu 35 mbps lik paketi iyi gibi 77 nin tamamını almama gerek yok

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
türktelekomdan millenicoma geçtiğinde ping farkı oldu mu olduysa ne kadar oldu 35 mbps lik paketi iyi gibi 77 nin tamamını almama gerek yok
TT'de pingim 12 idi, Millenicom'da 8'e düştü. Onun dışında 50'lik paket var 100'lük paketle aynı fiyatta onu alabilirsin istersen ama 35'lik pakette pişman etmez iyidir.

TALHA MURAT

80+ Silver
nerede oturuyorsunuz kablonet varsa direk geçin eğer yoksa sokakta veya mahallede varsa altyapı isteyin. https://www.turkiye.gov.tr/turksat-sebeke-sorgulama

Techno08

80+ Gold
Netspeede de bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
TT'de pingim 12 idi, Millenicom'da 8'e düştü. Onun dışında 50'lik paket var 100'lük paketle aynı fiyatta onu alabilirsin istersen ama 35'lik pakette pişman etmez iyidir.
taahütüm biter bitmez millenicomu düşünücem

Top Bottom