kablonet altyapısı varnerede oturuyorsunuz kablonet varsa direk geçin eğer yoksa sokakta veya mahallede varsa altyapı isteyin. https://www.turkiye.gov.tr/turksat-sebeke-sorgulama
milleciom bitik firmadır çok sorunları olabilir ayrıca ondan daha iyi hizmet veren netspeed var onu alması daha iyi.O zaman Millenicom daha iyidir dediğim gibi rehberimi oku aklına bir şey takılırsa sor yardımcı olayım.
direk almanızı tavsiye ederim .kablonet altyapısı var
Bu arada geçerken haber verirsen kodumu kullanırsan sana da bana da bir ay bedava olur.taahütüm biter bitmez millenicomu düşünücem
zarara uğrayacak firma iyi de olur.Bu ay herkesin tt taahhütü bitmiş anlaşılan
akşam 7 den 12 ye kadar 24 e düşüyor diye bir şey görmüştüm çok bi bilgim yok ama?direk almanızı tavsiye ederim .Alıntıyı görüntüle
Bitik bir firma mı? Şu an çok iyi bir firma saha işlemleri çok hızlı, müşteri hizmetleri olarak çok hızlı, işlemler çok hızlı hallediliyor üstelik Netspeed'ten daha iyi hizmet veriyor ki şu an revaçta olan bir marka. İnan bana ben bir yıl araştırdım ve öyle geçtim, boşuna geçmedim.milleciom bitik firmadır çok sorunları olabilir ayrıca ondan daha iyi hizmet veren netspeed var onu alması daha iyi.
paket olarak o paketten var ama düşmeyen de var aralarında 50 tl fark vardı sanırsam ama şahsen hız düşeni kullanıyorum yoğun kullanmama rahmen sıkıntı yaşamıyorum genelde bana 28 geliyor.akşam 7 den 12 ye kadar 24 e düşüyor diye bir şey görmüştüm çok bi bilgim yok ama?
https://www.turksatkablo.com.tr/TK-Detay,705,sinirsiz-full-paket-kampanyasi bu yavaşlamayan paket ve dolu paket.paket olarak o paketten var ama düşmeyen de var aralarında 50 TL fark vardı sanırsam ama şahsen hız düşeni kullanıyorum yoğun kullanmama rahmen sıkıntı yaşamıyorum genelde bana 28 geliyor.
kablonet varmış gidip neden vdsl falan bağlatsın adam düzgün hizmet alsın bari.Millenicom önereirim. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Öneri - Millenicom Bağlanma Sürecim Ve Hız Testi
Merhabalar, bu yazımda sizlere Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim. D-Smart ile yaşadığım sorunlar nedeniyle taahhüt bitince operatörümü değiştirme kararı aldım. Operatörlerden en uygun fiyata en yüksek hızı verenlerden biri Millenicom'du ve sorun yaşayan kişi sayısı azdı ve Millenicoma...forum.donanimarsivi.com