Neler Yeni

Tutanak vs. yer miyim?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
S. A beyler bugün birşeyler oldu (burada anlatamam)
İdare çağırdı o çocukla beni. Orta sonum yarın bir daha gideceğim sınıf öğretmenimle birlikte onu da çağırdı. Tutanak vs yer miyim? Sicilime fln işler mi?
Herhangi bir dövüş yada vurma olmadı.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
S. A beyler bugün birşeyler oldu (burada anlatamam)
İdare çağırdı o çocukla beni. Orta sonum yarın bir daha gideceğim sınıf öğretmenimle birlikte onu da çağırdı. Tutanak vs yer miyim? Sicilime fln işler mi?
Herhangi bir dövüş yada vurma olmadı.
Bir şeyler oldu ama ne oldu biz ne bilelim de nasıl yersin yemezsin diyelim ciddiyete göre değişir. Orta okulda pek katı olacaklarını sanmıyorum ciddi bir olay olmadıkça.

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir şeyler oldu ama ne oldu biz ne bilelim de nasıl yersin yemezsin diyelim ciddiyete göre değişir. Orta okulda pek katı olacaklarını sanmıyorum ciddi bir olay olmadıkça.
Çok ciddi bir şey yok. Yani o çocuk beni lavabo kapımı tuttu içeride 10 sn fln kaldım. Sonra da kaçtı gitti sonra beni ispiyonladı yapmadığım bir şey için tüm sınıf yapmadığımı biliyor.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Üzerinde uyuşturucu bulundurmak ve satmak ortaokul için ciddi bir suçtur keşke vurma ya da dövüşme olsaydı (!). Heralde olayı böyle tahmin edecez ki tutanak vs tahmin edecez

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Eymen Gürel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üzerinde uyuşturucu bulundurmak ve satmak ortaokul için ciddi bir suçtur keşke vurma ya da dövüşme olsaydı (!). Heralde olayı böyle tahmin edecez ki tutanak vs tahmin edecez
Yazdım yukarı 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

@NeeK usta?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,036,681
Üyeler
164,364