Saintes Maries
80+ Bronze
gay taklidi yap.
ben çok fesatım onu farkettimSaçma olmuş bence. O zaman kadın erkek ayırın farklı yerlerde olsun. Adam erkek arkadaşıyla gelip yüzemeyecek mi saçmalık
Olum tamam garip de.Çok saçma lan. Adam bosanmış kafa dağıtmak için giriyor fakat izin vermiyorlar Zortingen Sıtrazel
Bazı havuzlarda haftanın bir gününü kadınlara ayırıyorlar, mesela benim gittiğim havuzda çarşamba günleri kadınlarındı. Nerden biliyon diye sormaSaçma olmuş bence. O zaman kadın erkek ayırın farklı yerlerde olsun. Adam erkek arkadaşıyla gelip yüzemeyecek mi saçmalık
Kanka "dam" demek nikahlı eş demek değil yalnız. Sevgilisi olması da şart değil, bir kız arkadaşını alıp gidebilir.Çok saçma lan. Adam bosanmış kafa dağıtmak için giriyor fakat izin vermiyorlar Zortingen Sıtrazel
Evet mantıklı spor salonlarında da öyle oluyor ve öyle olması, damsız girilmez kuralına göre daha mantıklıBazı havuzlarda haftanın bir gününü kadınlara ayırıyorlar, mesela benim gittiğim havuzda çarşamba günleri kadınlarındı. Nerden biliyon diye sorma
Kanka "dam" demek nikahlı eş demek değil yalnız. Sevgilisi olması da şart değil, bir kız arkadaşını alıp gidebilir.