tvplus bak istersen türcell kullanıyorum memnunumtelevizyona halen kablolu bağlantı yapıyoruz bundan da bıktık artık tüm kanallara erişim sağlayacağımız ayrıca televizyonu da android televizyon yapıcak tv box önerisi yapar mısınız
bir kişi daha onu önermişti bir yandan da acaba xiaomi iyi midir diye düşünüyorum yarın turkcell bayisinden onu konuşup almayı düşünüyorumtvplus bak istersen türcell kullanıyorum memnunum
Xiaomi işini görüyor çok iyi mi değil. Ayda 1-2 donuyor baştan açıyorum düzeliyor. Mi box 4s mi ne varbir kişi daha onu önermişti bir yandan da acaba xiaomi iyi midir diye düşünüyorum yarın turkcell bayisinden onu konuşup almayı düşünüyorum
Mi box kullandım sadece. İşimi görüyor. Ayda 1-2 de takılmıyorum pekacaba tvplus pro ile mi box arasında hangisi iyidir
bilgin olsun internet üzerine aldım verdikleri modem başka modem calışmıyor diyorlar fiber kullanıyorum wan şifre vermiyor başka modem kullanamıyorsunbir kişi daha onu önermişti bir yandan da acaba xiaomi iyi midir diye düşünüyorum yarın turkcell bayisinden onu konuşup almayı düşünüyorum
Halledilir o.bilgin olsun internet üzerine aldım verdikleri modem başka modem calışmıyor diyorlar fiber kullanıyorum wan şifre vermiyor başka modem kullanamıyorsun
ben şifre buldum denedim başka cihaz yok calımıyor net gelmiyor halledersen yaz bende kurtulayımHalledilir o.
bunu alabilirsin. 1 yıl dsmart da hediyeymiş , tv plus kurarsın buna ne gerek var cihazını almaya.acaba tvplus pro ile mi box arasında hangisi iyidir
xiaomiye kaliteden dolayı güvenmek istiyorumMi box kullandım sadece. İşimi görüyor. Ayda 1-2 de takılmıyorum pek
ben internet üzerine almam yabilgin olsun internet üzerine aldım verdikleri modem başka modem calışmıyor diyorlar fiber kullanıyorum wan şifre vermiyor başka modem kullanamıyorsun
dsmart kadar uyuz bir şirket yok onun ismini duyduğum her yerden kaçıyorumbunu alabilirsin. 1 yıl dsmart da hediyeymiş , tv plus kurarsın buna ne gerek var cihazını almaya.
Bende superonline altyapı vf var. Vf şifreyi veriyor. Başka modeme geçirdim.ben şifre buldum denedim başka cihaz yok calımıyor net gelmiyor halledersen yaz bende kurtulayım
pahalı da cihaz hani iyi bir şey vadetse neyse diyeceğim , ram ve rom o kadar yüksek değil. Yanlış hatırlamıyorsam 4000 lira üstüne satılıyor , 6000 liraya apple tv satılıyor zaten sen kimsin. Şişirilmiş marka fiyatı.xiaomiye kaliteden dolayı güvenmek istiyorum
ben internet üzerine almam ya
dsmart kadar uyuz bir şirket yok onun ismini duyduğum her yerden kaçıyorum