Neler Yeni

TV+ Lisanslı Futbol Ligler Hangileri

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Berk
Merhaba,

Real Madrid tüm maçlarını kaçırmadan izlemek istiyorum. Fakat kendi sayfasında bulamadım, google araştırma yaptım yine bulamadım. Kullanan arkadaşlardan hangi ligler var acaba paylaşabilir mi? Kendi sayfasında "UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi heyecanı, seçili maçlarla tabii spor ile TV+’ta!" yazıyor ama altında "seçili maçlarla" ibaresi var.. bir diğer konu La Liga var mı?

belirtmekte fayda var turkcell hat taşıdım tv+ aboneliği aylık 80tl geliyor değerlendirmek isteyen bir baksın

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Sercan GÖKALP
Merhaba,

Real Madrid tüm maçlarını kaçırmadan izlemek istiyorum. Fakat kendi sayfasında bulamadım, google araştırma yaptım yine bulamadım. Kullanan arkadaşlardan hangi ligler var acaba paylaşabilir mi? Kendi sayfasında "UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi heyecanı, seçili maçlarla tabii spor ile TV+’ta!" yazıyor ama altında "seçili maçlarla" ibaresi var.. bir diğer konu La Liga var mı?

belirtmekte fayda var turkcell hat taşıdım tv+ aboneliği aylık 80tl geliyor değerlendirmek isteyen bir baksın
TV+ aylık 80 vereceğine ssport+ al senelik ortalama 700 TL

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TV+ aylık 80 vereceğine ssport+ al senelik ortalama 700 TL
tv+ da diğer kanalların olması android tv de işime yarayacak peki ssport+ da tüm maçları izleyebilir miyim?

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
819
İsim
Sercan GÖKALP
tv+ da diğer kanalların olması android tv de işime yarayacak peki ssport+ da tüm maçları izleyebilir miyim?
İzleyebilirsin ben kendim senelerdir ssport+ kullanıyorum istemediğin kadar spor müsabakası var bünyesinde. İster motor sporları, ister dövüş sporları, ister futbol, basketbol (Euro league ve NBA ) ne istersen var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üye olurken YILLIKLOCA koduyla senelik 700 TL ye üye olabilirsin. Ah bir de İngiltere premier ligini beın sports'a kaptırmasalardı... Ben şahsen ufc takip ettiğim için kullanıyorum. Bu arada belli başlı televizyon kanalları da var bünyesinde

Top Bottom