Zeki Altay
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Merhaba arkadaşlar a2 ehliyet aldım ve başlangıç motoru olarak bu motoru düşünüyorum.Fakat parça sıkıntısı olduğu söyleniyor.Sizce hangi motorla başlamalıyım önerilere açığım.
alınır ama butce nedır
ıkıncı el ns 200 olmadı ns 125110.000 max.
ikinci el bajaj alınmalı para varsa sırf abs icin daha fazla para vermek gerekıyor hele yenı başladıysatvs raideri 10 gün önce 70.000 e alanlar oldu. O fiyatta rakibi yok. Japonlar dışındaki motorlardan F/P oranı en iyilerden birisi. 40.000-50.000 fazla verip bajaj almaya gerek yok.
yeni başladıysan pratik istiyorsan ybr al biraz motoru öğren sonra başka motorlara geç alırken ama araştır elinde kalmasın motor grenajlı motor alma başlangıç içinMerhaba arkadaşlar a2 ehliyet aldım ve başlangıç motoru olarak bu motoru düşünüyorum.Fakat parça sıkıntısı olduğu söyleniyor.Sizce hangi motorla başlamalıyım önerilere açığım.
Aynı paralara 2-3 000 de bulabiliyorsa tabii ki tercih edebilir. Ama sıfırlarında çok fiyat farkı var.ikinci el bajaj alınmalı para varsa sırf abs icin daha fazla para vermek gerekıyor hele yenı başladıysa
ns 125 sıfır alınmaz zaten ıkıncı el tercıh edılmelıAynı paralara 2-3 000 de bulabiliyorsa tabii ki tercih edebilir. Ama sıfırlarında çok fiyat farkı var.