Neler Yeni

TVS RAİDER 125 Arka Amortisör

XHober

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Irmak
Merhaba Tvs raider 125 motorum 19 gün önce bayiden sıfır almıştım şuanda daha 200 km de arka amortisörü 2 kişi binice tak tak vuruyor tek kişi binice sorun olmuyo ben 72 kiloyum mesela 85 kilo biri binince tak diye vuruyo kasislerde felan servisi arka amortisörleri yetersiz kaldığını ellerine üst modeli gelince değişim yapıcaklarını söylediler bunun başka bir çözümü var mı? bu sorunu yaşayan ya da bilen?

eriston

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
haktan
hocam tvs servisleri TR'de rezalet diyorlar ya ben de rtr200 alacağım ondan dolayı bildiğin iyi bir motorcu varsa bi de ona göster

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
hocam tvs servisleri TR'de rezalet diyorlar ya ben de rtr200 alacağım ondan dolayı bildiğin iyi bir motorcu varsa bi de ona göster
rtr200 kullanıyorum garanti dısı bıraktım kendim yag filtre degisiyorum motor cok saglam ya kolay kolay arıza cıkarmaz

XHober

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan Irmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motorda sorun yok parcasi felan kaliteli de dedigin gibi servis dogru duzgun motoru kontrol etmiyo ben 1 ay once aldim mesela bayiden sifir buji si patlak gelmis motor servis kontrolleri yapmiyor onun disinda memnumum motordan. Dedigin gibi artik tanidik bi ustaya gostericegim.

Top Bottom