Neler Yeni

TVS Raider 125'e yılbaşında zam gelir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Süleyman Çelik
Arkadaşlar ehliyete yazıldım ve motor alacağım, haliyle motor da alacağım. Kendi paramla almama rağmen yine de ailemi ikna edemedım ehliyetini al öyle gel diyorlar yılbasından önce almaya. Sizce mart nisan civarına kadar zam gelir mi motora?

Yani neden zam geleceğini (bu euro 5 olayı vs) açıklarsanız sevinirim bende ailemi ikna etemye çalışayım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,486
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar ehliyete yazıldım ve motor alacağım, haliyle motor da alacağım. Kendi paramla almama rağmen yine de ailemi ikna edemedım ehliyetini al öyle gel diyorlar yılbasından önce almaya. Sizce mart nisan civarına kadar zam gelir mi motora?

Yani neden zam geleceğini (bu euro 5 olayı vs) açıklarsanız sevinirim bende ailemi ikna etemye çalışayım.
muhtemelen gelir kanka bende almayı düşünüyorum (Belki ikinci el mt25 alırım bilmiyorum ehliyet yükseltince) ehliyet yükseltmezsem eğer raider alırım.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Euro5+ muhabbeti gelince tabii ki de zam gelir. Çünkü tutulan bir model olduğu için Euro5+'a uyarlayacaklar. Bu sayede de zam gelir. Ama ne kadar gelir bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom