@HamzaÖzel Sağ olun hocam, bu kadar olur fotoğrafta olduğundan fazla gözüküyor zaten. Hayırlı olsun, bu fiyata güzel gerçekten o zaman.
Hangi modeli aldınızBen de aldım 2 adet ölü piksel çıktı. Siyah renkte bariz belli oluyor.
Amazondan satın aldım. İade oluşturdular.
Satıcı bilginiz olsun ölü piksel için servise gönderiyormuş iade/değişim öyle yapılıyormuş. Pazartesi günü satın aldığım ürün için sundukları seçeneğe bak. Sanırsın aylardır kullandım.
Bunları yazmak için üye oldum. Herkesin bilgisi olsun.
Diğer sorunlar:
HDR'yi sadece HDMİ kablosu ile kullanabiliyorsun. DP kablosu ile kullanılmıyor.
Saçma bir şekilde açma kapatma düğmesinin ışığı gündüz bile göz alıyor.
Vesa girişine birçok monitör denedim. Vida tam girmiyor. Daha kısa vida gerekiyor. Yuvası standart dışı yapılmış.
Menüleri gezmek için koydukları joystick çok kaliteli değil.
Plastik kasa kısmı o kadar da sağlam değil.
TWISTED MINDS 27 TM27DQI QHD 240Hz 1MS HDMI DP FREESYNC/GSYNC RGB NANO IPS GAMING MONİTÖRHangi modeli aldınız
Hocam sizinki geldi miEvet hocam 8bit+ afrc olarak geciyo paneli de lg olması lazım Nano ips çünkü bana gelince bende incelicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle 7800tl ye 2k 240hz o kadar olcak Nano ips 10 bit renk srgb 100 DCI P3 99 daha fazlasını istiyen akplidir
Geldi ama hdmı çıkmadı laptop var bende şuan incelicem bakcam baglayamiyorumHocam sizinki geldi mi
Peki ilk izleniminiz ne oldu kaliteli mi değil mi bir de rica etsem panelin ne olduğunu bulabilirseniz yazar mısınız benimki geç kargolandı yarına kaldıGeldi ama hdmı çıkmadı laptop var bende şuan incelicem bakcam baglayamiyorum
Ölü piksele dikkatli bakın hocam. Başınız ağrımasın sonra. Nereden satın almışstınız?Geldi ama hdmı çıkmadı laptop var bende şuan incelicem bakcam baglayamiyorum