Evet aynısı baktım bende sitelere ikiside aynı paneli kullanıyorViewsonic elite xg270q da da var bu panel sanırım
Evet aynısı baktım bende sitelere ikiside aynı paneli kullanıyorViewsonic elite xg270q da da var bu panel sanırım
Zaten çoğu firma Ana fason üreticiden paneli alıp kendileri ya 1 2 ayar yapar yada yapmaz kullanır panel uretmezler çoğunlukla ve paneli mükemmel ötesi. 240hz olanda ne var acaba benim tahminim Nano ips deidgi için LG de sadece Nano ips var LG panelEvet aynısı baktım bende sitelere ikiside aynı paneli kullanıyor
lg panel olursa zaten mük olurZaten çoğu firma Ana fason üreticiden paneli alıp kendileri ya 1 2 ayar yapar yada yapmaz kullanır panel uretmezler çoğunlukla ve paneli mükemmel ötesi. 240hz olanda ne var acaba benim tahminim Nano ips deidgi için LG de sadece Nano ips var LG panel
Nano ips diyor Nano ips 1 üretici var LGlg panel olursa zaten mük olur
İşte ama fiyatı biraz şüpelendirdi beni acaba normal ips mi diyeNano ips diyor Nano ips 1 üretici var LG
Yanlışlıkla nelere bastın acaba bende 240 olanda bı deneyeyim.Arkadaşlar yanlışlıkla bşr şeylere bastım ve yanlışıkla bu ekrana geldim panel numarası buymuş 165hz olanın kapatıp açınca düzeldi ama öğrenmiş olduk paneli nasıldır iyi midir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz bakındım baya iyi panel gibi duruyor 350-400 dolarlık monitörlerde var 165hz alanlara hayırlı olsun
Bulabilmeniz mükemmel olurYanlışlıkla nelere bastın acaba bende 240 olanda bı deneyeyim.
İnanın bilmiyorum açtım görüntü gelmedi sonra power saving moda aldı rastgele bastım arkadaki tuşlara çıksın diye hala kapalıydı sonra tekrar power tuşuna bastım bu geldiYanlışlıkla nelere bastın acaba bende 240 olanda bı deneyeyim.
Valla ben de deli gibi merak ediyorum, biri yazsın diye bekliyorum, denemediğim kombinasyon kalmadı, tuş elimde kalacak en sonunda
Attığım yöntemi denediniz mi? Joystick dışında başka ne tuşu var monitörün?Monitör elimde ama panelini öğrenemedim eline geçipte panelini öğrenebilen yazsın merak ettim