cureshoot 80+ Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 300 Dahası Reaksiyon skoru 107 İsim mehmetcan bayır 21 Aralık 2020 #1 selamlar arkadaslar kanala sürekli takipçi botu ve izleyici botu atıyolar önlemini bilen varmı
gbaleft 80+ Platinum Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 19,003 En İyi Cevap 7 21 Aralık 2020 #2 cureshoot yazmış: selamlar arkadaslar kanala sürekli takipçi botu ve izleyici botu atıyolar önlemini bilen varmı Devamı için tıklayın... Cevaplamıyorum o zaman. Bu arada bilen arkadaş olursa yazar. 2 kere açmanıza gerek yok.
cureshoot yazmış: selamlar arkadaslar kanala sürekli takipçi botu ve izleyici botu atıyolar önlemini bilen varmı Devamı için tıklayın... Cevaplamıyorum o zaman. Bu arada bilen arkadaş olursa yazar. 2 kere açmanıza gerek yok.
cureshoot 80+ Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 300 Dahası Reaksiyon skoru 107 İsim mehmetcan bayır 21 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 cagan_32 yazmış: Cevaplamıyorum o zaman. Bu arada bilen arkadaş olursa yazar. 2 kere açmanıza gerek yok. Devamı için tıklayın... 2. yi acmamdaki sebep giripte saçma sapan dalga gecmelerı . 2. actıgımın baslıgına bak
cagan_32 yazmış: Cevaplamıyorum o zaman. Bu arada bilen arkadaş olursa yazar. 2 kere açmanıza gerek yok. Devamı için tıklayın... 2. yi acmamdaki sebep giripte saçma sapan dalga gecmelerı . 2. actıgımın baslıgına bak