Twitch İştirak Olma Yolu

theboss55

80+
Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar selamunaleykum cümleten. Yaklaşık 2 haftadır yayın yapıyorum fakat sadece eş zamanlı izleyici görevini yerine getiremedim . Diğer gereken tüm görevleri yaptım. İştirak olan arkadaşların tavsiyeleri varsa nacizane olarak sizden istegim benimle paylaşmanız. Bu süre zarfında biraz da canım sıkıldı . Yayına izleyici gelmediginde benim de pozitif enerjim kalmıyor . Önerilerinizi bekliyorum . Koydugum foto da kullanıcı adımı gizledim ban sebebi olabilir diye bilginiz olsun . Şimdiden teşekkürler

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    134.7 KB · Hit: 93
Dostum arkadaşından yayında afk kalmasını rica et. Başka yolu yok. Başlangıçta kimse izlemiyor maalesef. Bende twitchde yayın yapıyorum. Öyle açabildim. Sonradan artıyor zaten izleyicin.

Dostum arkadaşından yayında afk kalmasını rica et. Başka yolu yok. Başlangıçta kimse izlemiyor maalesef. Bende twitchde yayın yapıyorum. Öyle açabildim. Sonradan artıyor zaten izleyicin.
Anasayfaya kolayca düşebiliyor musun yoksa belli izleyici sayısı olunca mı anasayfaya düşüyorsun?

Anasayfaya kolayca düşebiliyor musun yoksa belli izleyici sayısı olunca mı anasayfaya düşüyorsun?
Anasayfa için sanırım +15 izleyici ortalaman olması lazım. Daha düşmedim hiç. Şöyle söyleyim sana; twitch para kazanamayacağı yayıncıları öne çıkarmaz. Örnek istersen Amouranth öhm öhm. Bilmem anlatabildim mi?

Bendede aynı sorun var imzamda kanalım var fakat arkadaşlarım da yayını arkada açık bırakmıyor ne yapabilirim

Arkadaşlar birbirimize destek olalım o zaman ne dersiniz. Donanim arşivi ailesi olarak birbirimize destek olmamız her alanda bizlere + katar. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendede aynı sorun var imzamda kanalım var fakat arkadaşlarım da yayını arkada açık bırakmıyor ne yapabilirim
Bende arkadaşlarım dam rica ediyorum da gelenler kişi, şu iştirak görevini halledebilsem gerisi gelir. Günlerdir canımı sıkıyor kankam ya

Arkadaşlar birbirimize destek olalım o zaman ne dersiniz. Donanim arşivi ailesi olarak birbirimize destek olmamız her alanda bizlere + katar. Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Yardımcı olmaktan büyük bir onur duyarım efenim ne demek. Discord adım Berk#2322. Eklersen yardımcı olabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,334
Üyeler
189,254
Son üye
erdem362810
Geri