Neler Yeni

Twitch iştirak yaş kısıtlaması ne durumda yaşım 16 başvuru yapabiliyorum. 18 yaş sınırı var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Selman faruk sari
18 yaş sınırı var mı bilgi verir misiniz ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
İzzet Bilal Karasu
Hayır, ama bazı küfürlü yayınlarda, örnek vermek gerekirse WTCN Bazı yayınları, yayıncı +18 olarak işaretliyor yayını küfürden dolayı ve giremiyorsunuz, ama wtcn de ne +18 i? bence boşuna takılma 18 yaş üstü aç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Selman faruk sari
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, ama bazı küfürlü yayınlarda, örnek vermek gerekirse WTCN Bazı yayınları, yayıncı +18 olarak işaretliyor yayını küfürden dolayı ve giremiyorsunuz, ama wtcn de ne +18 i? bence boşuna takılma 18 yaş üstü aç.
iştirak programında yaşımı yanlış girsem sıkıntı çıkar mı

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
İzzet Bilal Karasu
iştirak programında yaşımı yanlış girsem sıkıntı çıkar mı
ha iştirak, dikkat etmemişim pardon, bence kesin çıkar, ufak kanalda sıkıntı olmazda, para kazanmaya başladığından itibaren sıkıntı yaşarsın, çünkü türkiye cumhuriyeti devletine fatura kesmen gerekir, bunun içinde bi şirket gerekir ve resmi işlere girdiğin için ceza bile yiyebilirsin belki, ama bu iyi paralar kazanınca ufaktan olur, mesela ayda 500 tl yi geçince, benim önerim kendi yaşını gir yayın yap, şirketide babanın adına açarsın ileride sağlam gelir elde edersen, bu arada arkadaşına falan açma sakın çünkü parayı alıp gitse, herhangi bi güvencen yok, resmiyette zaten onun olur o para, para güvenilir birinde olsun, bu annen , baban, ablan, abin, onu sen bilirsin, kimi kendine daha yakın görüp güveniyorsan. ki zaten ünlenip tanınana kadar belki 18 yaşınada gelirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Selman faruk sari
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ha iştirak, dikkat etmemişim pardon, bence kesin çıkar, ufak kanalda sıkıntı olmazda, para kazanmaya başladığından itibaren sıkıntı yaşarsın, çünkü türkiye cumhuriyeti devletine fatura kesmen gerekir, bunun içinde bi şirket gerekir ve resmi işlere girdiğin için ceza bile yiyebilirsin belki, ama bu iyi paralar kazanınca ufaktan olur, mesela ayda 500 TL yi geçince, benim önerim kendi yaşını gir yayın yap, şirketide babanın adına açarsın ileride sağlam gelir elde edersen, bu arada arkadaşına falan açma sakın çünkü parayı alıp gitse, herhangi bi güvencen yok, resmiyette zaten onun olur o para, para güvenilir birinde olsun, bu annen , baban, ablan, abin, onu sen bilirsin, kimi kendine daha yakın görüp güveniyorsan. ki zaten ünlenip tanınana kadar belki 18 yaşınada gelirsin.
çok teşekkür ederim. iyi geceler

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
İzzet Bilal Karasu
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
İzzet Bilal Karasu
oyun yayınları yapıyorum bazı günler açıyorum twitch.tv/edvesz umarım tilt bir oyuna denk gelmessin.
Takip ettim hocam, tilt oyun konusunda sıkıntı olmaz, hatta youtube düşünüyorsan editörün olabilirim Discord bırakıyorum:
Karasu#9308
Discorddan eklersin, iyi oyunlar (vay len herif dia :D)

Top Bottom