Neler Yeni

17 yaş Burger King çalışma?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dönüş sağlarlarsa hafta içi falan yazar mısınız buraya acaba
Tabi, unutmazsam sonuçları atarım, ama kabul edeceklerini düşünmüyorum ya. Burger King'de deneyeceğim şansımı, olmadı kafelere gidip soracağım.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

The Batman

80+ Gold
kaç yaşındasın merak ettim sakıncası yoksa birde tam zamanlı mı çalışıyosun yarı zamanlı mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

harbi başvuruyu online form mu doldurdunuz acaba
ben 26 yaşındayım şöyle orayı işleten patron akrabamız direk aldılar ben part time tercih ettim tamda çalışabiliyorum

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,630
İsim
ali
Bakalım, inşallah olur ya.
inşallah

ben 26 yaşındayım şöyle orayı işleten patron akrabamız direk aldılar ben part time tercih ettim tamda çalışabiliyorum
anladım teşekkür ederim

anladım teşekkür ederim

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,976
İsim
Mert Can Ergün
Benim zamanımda çalışan vardı 16 yaşında rütbe atlarsın mesai yaparak fazla para alırsın

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,434
İsim
Ahmet Sevinç
Yaşım 17 Lise 3 e gidiyorum.Bu yaz tatili çalışmayı düşünüyorum.Burger King de çalışanlar var mı? 18 yaş altındakiler nerelerden başvuru yapıyor.İnternet sitesinden yapsam kabul olur mu? Veya görüşmem gereken yerler var mı? Tam zamanlı çalışmayla ne kadar gelir elde edilir?
ben 1 kere girebiliyorsun çıkıncada geri gelemiyorsun diye biliyorum

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
16 yaş ve üstünde aile izniyle birlikte Mcdonalds ve Burger King de çalışılıyor.

Garsonluk vs de olur herhangi bir restoranda işim olsundan baktım ancak genelde deneyimli veya 20-25 yaş civarı arıyorlar
Çevrende bu işlerde çalışan biri varsa ona sor o şekilde bulman daha kolay olur.

Top Bottom