17 yaş Burger King çalışma?

dönüş sağlarlarsa hafta içi falan yazar mısınız buraya acaba
Tabi, unutmazsam sonuçları atarım, ama kabul edeceklerini düşünmüyorum ya. Burger King'de deneyeceğim şansımı, olmadı kafelere gidip soracağım.

kaç yaşındasın merak ettim sakıncası yoksa birde tam zamanlı mı çalışıyosun yarı zamanlı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

harbi başvuruyu online form mu doldurdunuz acaba
ben 26 yaşındayım şöyle orayı işleten patron akrabamız direk aldılar ben part time tercih ettim tamda çalışabiliyorum

Bakalım, inşallah olur ya.
inşallah

ben 26 yaşındayım şöyle orayı işleten patron akrabamız direk aldılar ben part time tercih ettim tamda çalışabiliyorum
anladım teşekkür ederim

anladım teşekkür ederim

Benim zamanımda çalışan vardı 16 yaşında rütbe atlarsın mesai yaparak fazla para alırsın

Yaşım 17 Lise 3 e gidiyorum.Bu yaz tatili çalışmayı düşünüyorum.Burger King de çalışanlar var mı? 18 yaş altındakiler nerelerden başvuru yapıyor.İnternet sitesinden yapsam kabul olur mu? Veya görüşmem gereken yerler var mı? Tam zamanlı çalışmayla ne kadar gelir elde edilir?
ben 1 kere girebiliyorsun çıkıncada geri gelemiyorsun diye biliyorum

16 yaş ve üstünde aile izniyle birlikte Mcdonalds ve Burger King de çalışılıyor.

Garsonluk vs de olur herhangi bir restoranda işim olsundan baktım ancak genelde deneyimli veya 20-25 yaş civarı arıyorlar
Çevrende bu işlerde çalışan biri varsa ona sor o şekilde bulman daha kolay olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,484
Üyeler
186,496
Son üye
Psikon
Geri