Once twitch den başla kendine özgü davran bir farkındalık yarat o ortamda sonrada tutarsa kanalın ileride YouTube a da başlarsın ikisini birlikte yürütebilirsen güzel para kazanırsın benceİyi bir yerlere ulaşmak ve kendi paramı kazanma hayalim hep vardı. Ama hep youtube üzerindendi . 2 Senedir twitch de takip ediyorum . Şuan çok kararsızım hayallerime twitch den mi yoksa youtube dan başlamak istediğime emin değilim . Sizce youtube mu twitch mi ?
(Küfür etmiyorum , Web cam kullanmak istemiyorum (Ta ki iyi bir takipçi kitlesine ulaşana kadar), İçerik PC oyunları olacak (tanıtım değil bizzat kendim oynayacağım.) önerilerinize açığım
Sağ ol mantıklı aslında söylediğinOnce twitch den başla kendine özgü davran bir farkındalık yarat o ortamda sonrada tutarsa kanalın ileride YouTube a da başlarsın ikisini birlikte yürütebilirsen güzel para kazanırsın bence
Twich ile başlamanı tercih ederim. Youtubede eskisi gibi düzenli video atanlar kazanmıyor artık. İlla ünlü bir kanalda reklamın yapılmalı. Twich ile başlayıp belirli bir kitle edinirsen oradan youtubeyede eşzamanlı bir şekilde başlayabilirsin. Ancak ben Twich ve Dliveden aynı anda yayın açma taraftarıyım.Hangisinin kazancı daha iyi ya da daha kolay ?
Sağ ol .Twich ile başlamanı tercih ederim. Youtubede eskisi gibi düzenli video atanlar kazanmıyor artık. İlla ünlü bir kanalda reklamın yapılmalı. Twich ile başlayıp belirli bir kitle edinirsen oradan youtubeyede eşzamanlı bir şekilde başlayabilirsin. Ancak ben Twich ve Dliveden aynı anda yayın açma taraftarıyım.
Diğer arkadaşların yaptığı açıklamalar biraz daha mantıklı geliyor . En sonunda 2 sinide kullanmış oluyorum.Ben youtube öneriyorum. Sebebi ise daha rahat ve bilindik platform.
Sağ ol / @fahrettin kılıçaslan sende sağ olTwitch‘de daha kolay tanınırsın ve daha sadık izleyicilerin olur
yani önce twitch sonra youtube
Twich bilindik platform değilmi? Ciddi misin?Ben youtube öneriyorum. Sebebi ise daha rahat ve bilindik platform.
Sakin kanka olabilir o onun görüşü saygı duymak düşer bizeTwich bilindik platform değilmi? Ciddi misin?