Neler Yeni

Twitch mi ? Youtube mu ?

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik

EmreTRk

80+ Bronze
Sakin kanka olabilir o onun görüşü saygı duymak düşer bize :)
Yok üstüne gitmek için yazmadım ama bilgisiz bir şekilde konuşmak forum prensiplerine aykırıdır. Eğer bilmiyorsan yazmayarak daha faydalı olabilirsin.

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Diğer arkadaşların önce twitch sonra da youtube yorumu daha mantıklı geldi zaten en sonunda 2sinide kullanmış oluyorum :) sağ ol önerin için :)
Hocam youtubea 100 video 4 5 reklamla konunda iyiyse 10 bin aboneye 3 4 ayda ulaşırsın :) Twichte 10 14 kişiyle uğraşır durursun

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Twitch in kitlesi bi ayrı güzel eger twitch de direk 1K falan izleniyim gibi bir düşüncen varsa önce Youtubede geliş sonra twitch geç eger öyle bir düşüncen yok ise tabikide twitch.
Sağ ol knk . Youtube dan da başlasam yine yüksek bir kitleye ulaşmam uzun zaman alacaktır oyüzden önce twitch daha mantıklı :) (y)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok üstüne gitmek için yazmadım ama bilgisiz bir şekilde konuşmak forum prensiplerine aykırıdır. Eğer bilmiyorsan yazmayarak daha faydalı olabilirsin.
Bu söylediğinle (y) bu emojiyi hak ettin ? unutmuştum o kuralı çok haklısın :)

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Hocam youtubea 100 video 4 5 reklamla konunda iyiyse 10 bin aboneye 3 4 ayda ulaşırsın :) Twichte 10 14 kişiyle uğraşır durursun
E tabi o da var . Düşünecek vaktim çok korona bitene kadar düşünürüm ?

cekcons

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ömer acar
Diğer arkadaşların yaptığı açıklamalar biraz daha mantıklı geliyor . En sonunda 2 sinide kullanmış oluyorum.
İki platformdada aynı anda yayın açmanı sağlıyan program vardı sanırım. Belki işine yarar, bir bak.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
@xPanda dostum bence ikisini de yapma. İlk önce gidip seni boostlayabilecek kişiler bul ondan sonra YouTube ya da Twitch e başla. Çünkü eğer seni birazcık bile olsa tanıtacak insan olmazsa keşfedilmen en iyi ihtimalle 1-2 sene sürer. İnsanlar artık sürekli büyük kanalları takip etmeyi tercih ediyor. Tabi dekolte vs. yapabilirsen o zaman işler değişir.
Bu arada Twitch yapmayı planlıyorsan bi konuşalım karşılıklı birbirimizi hostlayabiliriz istersen.

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
@xPanda dostum bence ikisini de yapma. İlk önce gidip seni boostlayabilecek kişiler bul ondan sonra YouTube ya da Twitch e başla. Çünkü eğer seni birazcık bile olsa tanıtacak insan olmazsa keşfedilmen en iyi ihtimalle 1-2 sene sürer. İnsanlar artık sürekli büyük kanalları takip etmeyi tercih ediyor. Tabi dekolte vs. yapabilirsen o zaman işler değişir.
Bu arada Twitch yapmayı planlıyorsan bi konuşalım karşılıklı birbirimizi hostlayabiliriz istersen.
Kanka pc alınca direk başlıycam da tam alacağım zaman dolar arttı düşmesini bekliyorum :)

Atarsa67

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur Atar
Youtube kalite platformu ne kadar kaliteli iş yaparsan o kadar emeğinin karşılıgını alırsın

xPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
Emir
Instagram
emir.barik
Steam
emiradarbarik49
Facebook
emiradarbarik
Youtube kalite platformu ne kadar kaliteli iş yaparsan o kadar emeğinin karşılıgını alırsın
Yapıp da alamayanlar var ama . İlla oluyor . Ama ben galiba kararımı verdim önce twitch sonra yt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,079
Üyeler
166,875
Son üye
alpkaank
Top Bottom