isikt11 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 7,406 En İyi Cevap 11 1 Aralık 2020 #14 Deneme üyeliği için kart bilgisi falan gerekiyor mu?
4bdex 80+ Bronze Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1,088 Dahası Reaksiyon skoru 511 İsim Abdullah Berat Ağyazı 1 Aralık 2020 #15 uolcay14 yazmış: evet,origin yazın çıkar Devamı için tıklayın... indirdimde kodu nereye giricez onu bulamadım
uolcay14 yazmış: evet,origin yazın çıkar Devamı için tıklayın... indirdimde kodu nereye giricez onu bulamadım
U uolcay14 80+ Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 72 Dahası Reaksiyon skoru 43 İsim olcay ünal 1 Aralık 2020 #16 Berat gs24 yazmış: indirdimde kodu nereye giricez onu bulamadım Devamı için tıklayın... ben de daha kodu aktifleştirmedim o yüzden bilmiyorum ama sitede anlatıyor bakabilirsin Prime Gaming | Discover, download, and play games Enjoy games and more gaming extras every month with Amazon Prime. gaming.amazon.com isikt11 yazmış: Deneme üyeliği için kart bilgisi falan gerekiyor mu? Devamı için tıklayın... galiba evet ilk ay bedava olduğu için belli bi miktar para olması lazım kartta
Berat gs24 yazmış: indirdimde kodu nereye giricez onu bulamadım Devamı için tıklayın... ben de daha kodu aktifleştirmedim o yüzden bilmiyorum ama sitede anlatıyor bakabilirsin Prime Gaming | Discover, download, and play games Enjoy games and more gaming extras every month with Amazon Prime. gaming.amazon.com isikt11 yazmış: Deneme üyeliği için kart bilgisi falan gerekiyor mu? Devamı için tıklayın... galiba evet ilk ay bedava olduğu için belli bi miktar para olması lazım kartta