Yıllardır mekatronik mühendisliği geleceğin işi, bir türlü gelemedi?boşver zaten bir sürü kişi millete maymunluk yaparak ya da her bokologluk yaparak veya boş boş oyun oynayıp kazanıyor sen bunlardan olma kardeş 2-3 izleyici olur kapatırsın böyle şeylerle uğraşma en basiti YAZILIM ÖĞREN geleceği var en azından
konu ne ara oraya geldi ben ztn yazılımla uğraşıyorum ben yayını sordum?boşver zaten bir sürü kişi millete maymunluk yaparak ya da her bokologluk yaparak veya boş boş oyun oynayıp kazanıyor sen bunlardan olma kardeş 2-3 izleyici olur kapatırsın böyle şeylerle uğraşma en basiti YAZILIM ÖĞREN geleceği var en azından
Dünyanın en boş yorumunu atmışsınız tebrikler.boşver zaten bir sürü kişi millete maymunluk yaparak ya da her bokologluk yaparak veya boş boş oyun oynayıp kazanıyor sen bunlardan olma kardeş 2-3 izleyici olur kapatırsın böyle şeylerle uğraşma en basiti YAZILIM ÖĞREN geleceği var en azından
Ana sayfaya çıkmak istiyorsanız en azından TR Twitch'inde "küfür etmemek ve köşesiz konuşmalısınız" diye biliyorum.Twitch ana sayfasına gelince yayın açabilmek için olması gerekeken her türlü şeyi nasıl yaparım?
İzlenme sayısı oranı yüzünden anasayfanıza çıkıyor. Belirli bir algoritması var ana sayfanın.ferit neden hep anasayfamda o zmn![]()