Neler Yeni

Twitchde 3-4 aydır Düzenli yayın yapıyorum gelişmek için öneri ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ahmet Arpacı
Twitchde 3-4 aydır Düzenli yayın yapıyorum
kendimi geliştirmek için nasıl yol izlemeliyim tavsiyeleriniz neler
birde instagramdan twitch klipleri paylaşan ünlü fan sayfalarına reklam versem işe yara mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ahmet Arpacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
burdada tavsiye veren olmadı...
unutmak öyle kolay mı sandın ?..

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
reklam vermek işe yaramıyor ekibin yoksa tek kişi gelişmek zor twitch gibi bir ortamda üst yayıncılardan tanıdık yoska gelişmek aşırı zor kolay olansa youtube de belli bir kitle edinip geçmek en basit yolu bu diğer türlü bbl in bünyesinde ufak yayıncıalr vardı adını unuttum ona başvuru yaparsın alırlarsa ordan da büyüme şansı elde edersin onun dışında oynadığın oyun büyük ölçekte ya lol ya valorant olması lazım ve iyi oynaman lazım en azından başlarda elraenn bunlardan ayrı olarak büyüyen çok nadir insanlardan ama oda youtube de belli bir kitleyle geldi bir şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben daha hiç reklam veren yayıncıya gidip 10 saat izlediğmi hatırlamıyorum genelde bakmıyorum bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ahmet Arpacı
reklam vermek işe yaramıyor ekibin yoksa tek kişi gelişmek zor twitch gibi bir ortamda üst yayıncılardan tanıdık yoska gelişmek aşırı zor kolay olansa youtube de belli bir kitle edinip geçmek en basit yolu bu diğer türlü bbl in bünyesinde ufak yayıncıalr vardı adını unuttum ona başvuru yaparsın alırlarsa ordan da büyüme şansı elde edersin onun dışında oynadığın oyun büyük ölçekte ya lol ya valorant olması lazım ve iyi oynaman lazım en azından başlarda elraenn bunlardan ayrı olarak büyüyen çok nadir insanlardan ama oda youtube de belli bir kitleyle geldi bir şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben daha hiç reklam veren yayıncıya gidip 10 saat izlediğmi hatırlamıyorum genelde bakmıyorum bile
o dediğin şey ne başvuru yapabileceğim yer

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Youtube üzerinden biraz ilerledikten sonra izleyicilerin seni izlemeye Twitch'e gelecektir.

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
989
İsim
Kaira Bilgic
Tamamen kendini nasıl pazarladığınla alakalı bir durum çok kısa sürede çok büyük büyümeler bekleme çoğu insanlar yıllarca emek verip 5-10 izleniyor bu yüzden baya bir uğraş ve şans gerektiriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ahmet Arpacı
Tamamen kendini nasıl pazarladığınla alakalı bir durum çok kısa sürede çok büyük büyümeler bekleme çoğu insanlar yıllarca emek verip 5-10 izleniyor bu yüzden baya bir uğraş ve şans gerektiriyor
haklısın kanka cogunlukla zaten şuan iyi yayıncılarda 3-5 izleniyordu en basta

Top Bottom