Neler Yeni

Twitchde kendimi nasıl geliştirebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Merhabalar ben yayınlara başlayalı 1 hafta oldu kitlemi nasıl arttırabilirim ve tutabilirim yardım ederseniz sevinirim

Twitch: https://www.twitch.tv/excellennn
Daha popüler oyunlar oynayarak. Valorant gibi mesela. Bide son zamanlarda gta rp de baya tuttu. Yayıncılara baya imkan sağlanıyor bilmiyorsan deneyebilirsin. Klipten gördüğüm kadarıyla mikrofon vs kafi.

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
benim bildiğim bu aralar sohbet ve cs go izleniyor diye biliyorum yayında sohbet ya da oyun oynayarak gecerebilirsin

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

sucukreizimiz

80+ Bronze
dying light 2 çıkıcak onu oynayabilirsin bende oynucağım arkadaşımın 1000 takipçisi olmasına rağmen oyun yapımcısına yazıp erken erişim kodu verdiler yayına herkes nasıl aldın diye sora sora 5 6 kişi izlenen arkadaşım bir anda 150 200 oldu baya takipçi kazandı ortalama 20 izlendide popüler oyunları oynayıp youtube a at mesela ordanda adamlar gelebilir

HYBX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
PAUGL POGBA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dying light 2 çıkıcak onu oynayabilirsin bende oynucağım arkadaşımın 1000 takipçisi olmasına rağmen oyun yapımcısına yazıp erken erişim kodu verdiler yayına herkes nasıl aldın diye sora sora 5 6 kişi izlenen arkadaşım bir anda 150 200 oldu baya takipçi kazandı ortalama 20 izlendide popüler oyunları oynayıp youtube a at mesela ordanda adamlar gelebilir
ben yayın yaparken kayıt almıştım ama direk atsam mı yoksa iyi yerleri kesip atsam nasıl daha iyi olur

sucukreizimiz

80+ Bronze
ben yayın yaparken kayıt almıştım ama direk atsam mı yoksa iyi yerleri kesip atsam nasıl daha iyi olur
Direk at çok uğraşmıcaksan kesip at tabide ama hızlı olan kazanır gibi bişey

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR