Twitchde kendimi nasıl geliştirebilirim

Merhabalar ben yayınlara başlayalı 1 hafta oldu kitlemi nasıl arttırabilirim ve tutabilirim yardım ederseniz sevinirim

Twitch: https://www.twitch.tv/excellennn
Daha popüler oyunlar oynayarak. Valorant gibi mesela. Bide son zamanlarda gta rp de baya tuttu. Yayıncılara baya imkan sağlanıyor bilmiyorsan deneyebilirsin. Klipten gördüğüm kadarıyla mikrofon vs kafi.

benim bildiğim bu aralar sohbet ve cs go izleniyor diye biliyorum yayında sohbet ya da oyun oynayarak gecerebilirsin

dying light 2 çıkıcak onu oynayabilirsin bende oynucağım arkadaşımın 1000 takipçisi olmasına rağmen oyun yapımcısına yazıp erken erişim kodu verdiler yayına herkes nasıl aldın diye sora sora 5 6 kişi izlenen arkadaşım bir anda 150 200 oldu baya takipçi kazandı ortalama 20 izlendide popüler oyunları oynayıp youtube a at mesela ordanda adamlar gelebilir

dying light 2 çıkıcak onu oynayabilirsin bende oynucağım arkadaşımın 1000 takipçisi olmasına rağmen oyun yapımcısına yazıp erken erişim kodu verdiler yayına herkes nasıl aldın diye sora sora 5 6 kişi izlenen arkadaşım bir anda 150 200 oldu baya takipçi kazandı ortalama 20 izlendide popüler oyunları oynayıp youtube a at mesela ordanda adamlar gelebilir
ben yayın yaparken kayıt almıştım ama direk atsam mı yoksa iyi yerleri kesip atsam nasıl daha iyi olur

ben yayın yaparken kayıt almıştım ama direk atsam mı yoksa iyi yerleri kesip atsam nasıl daha iyi olur
Direk at çok uğraşmıcaksan kesip at tabide ama hızlı olan kazanır gibi bişey

Geri