OktayD__ 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 212 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Oktay demet 25 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar twitch de yayın izlerken bi anda böyle bir şey çıktı bazen geliyor böyle gidiyor kendiliğinden nedir bu ? zen geliyor böyle gidiyor kendiliğinden nedir bu ?
Arkadaşlar twitch de yayın izlerken bi anda böyle bir şey çıktı bazen geliyor böyle gidiyor kendiliğinden nedir bu ? zen geliyor böyle gidiyor kendiliğinden nedir bu ?
Banxtre 80+ Gold Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 9,633 En İyi Cevap 21 Dahası Reaksiyon skoru 18,046 Konum İstanbul İsim Batuhan İlgilendiği Kategoriler E-Ticaret 25 Şubat 2021 #2 Ad block kullanıyor musun? Site uyarı veriyor 3.parti uygulama veya eklentiler kullanıyorsan bu sebep ile bu uyarı alıyorsun sanırım.
Ad block kullanıyor musun? Site uyarı veriyor 3.parti uygulama veya eklentiler kullanıyorsan bu sebep ile bu uyarı alıyorsun sanırım.
OktayD__ 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 212 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Oktay demet 25 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 banxtre yazmış: Ad block kullanıyor musun? Site uyarı veriyor 3.parti uygulama veya eklentiler kullanıyorsan bu sebep ile bu uyarı alıyorsun sanırım. Devamı için tıklayın... Kullanıyorum evet teşekkür ederim bilgi için
banxtre yazmış: Ad block kullanıyor musun? Site uyarı veriyor 3.parti uygulama veya eklentiler kullanıyorsan bu sebep ile bu uyarı alıyorsun sanırım. Devamı için tıklayın... Kullanıyorum evet teşekkür ederim bilgi için
Banxtre 80+ Gold Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 9,633 En İyi Cevap 21 Dahası Reaksiyon skoru 18,046 Konum İstanbul İsim Batuhan İlgilendiği Kategoriler E-Ticaret 25 Şubat 2021 #4 OktayD__ yazmış: Kullanıyorum evet teşekkür ederim bilgi için Devamı için tıklayın... Ad block kaldırınca düzeldi mi ? Bilgilendirirsen sevinirim.
OktayD__ yazmış: Kullanıyorum evet teşekkür ederim bilgi için Devamı için tıklayın... Ad block kaldırınca düzeldi mi ? Bilgilendirirsen sevinirim.
OktayD__ 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 212 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Oktay demet 27 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 banxtre yazmış: Ad block kaldırınca düzeldi mi ? Bilgilendirirsen sevinirim. Devamı için tıklayın... Düzeldi
banxtre yazmış: Ad block kaldırınca düzeldi mi ? Bilgilendirirsen sevinirim. Devamı için tıklayın... Düzeldi