Twitter Giriş Ekranı (Paylaşım)

DaffyGraphic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,491
Merhabalar, bugün sizlere html5 ve css3 yardımı ile kodladığım twitter giriş ekranının kodlarını paylaşacağım. Kendim yeniden kodlamaya çalıştım.

Ayrıca, kaydolun veya giriş buttonlarının üzerine geldiğinizde hover(mouse üzerine getirdiğimizde değişen şeyler) efektlerini de yapmaya çalıştım.

Bilmeyenler için dosyaların içerisinden, index.html dosyasını iki kere tıkladığınızda, sitevarsayılan tarayıcınızda belirecektir.

Son bir not olarak:
Dosyalar ile hesap çalma gibi illegal işlemleri yaparsanız hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.

Dosyaları şuradan indirebilirsinizI

Sitenin görünümü şu şekilde:
1654783634839.png

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV
Merhabalar, bugün sizlere html5 ve css3 yardımı ile kodladığım twitter giriş ekranının kodlarını paylaşacağım. Kendim yeniden kodlamaya çalıştım.

Ayrıca, kaydolun veya giriş buttonlarının üzerine geldiğinizde hover(mouse üzerine getirdiğimizde değişen şeyler) efektlerini de yapmaya çalıştım.

Bilmeyenler için dosyaların içerisinden, index.html dosyasını iki kere tıkladığınızda, sitevarsayılan tarayıcınızda belirecektir.

Son bir not olarak:
Dosyalar ile hesap çalma gibi illegal işlemleri yaparsanız hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.

Dosyaları şuradan indirebilirsinizI

Sitenin görünümü şu şekilde:
Alıntıyı görüntüle
Ustam ben biraz cahil kaldım da tam olarak ne işe yarayacak bu

Eline sağlıkta hesap çalma gibi işler harici ne işe yarar bu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,057
Üyeler
187,284