Neler Yeni

Twitter Soylu'nun mesajını sansürledi !

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Kamil Orakçı
Doğru bilgilendirme mi? Doğru tartışılmaz ve tektir, sizin doğru sandığınız şey fikirden öteye geçmez.
senin doğrun ne merak ettim ?
CHP'mi mesela CHP dönemindeki hastaneleri merak ettim , aceba o sağlık sistemi olsaydı salgdında kaç milyon kişiyi kaybedecektik ?

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ayrıca, Sn.Süleyman SOYLU, bu ülkenin bakanı. Heteroseksüel insanların değil. LGBT bireyler de bu ülkede yaşıyor. Ve emin olun çoğu yandaştan çok vergi veriyorlar ;)

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
CHP'mi mesela CHP dönemindeki hastaneleri merak ettim , aceba o sağlık sistemi olsaydı salgdında kaç milyon kişiyi kaybedecektik ?
Ben sana CHPliyim mi dedim cahil adam, haksız olduğunu anlayınca insanları şu partidensin diye ayıramazsın. A2 Türkçen var zaten, "aceba, salgdın, chpmi"

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
1613057456720.png

1 delil ile 40 alimi yendim, 40 delil ile bir Yumşak Ge yenemedim -Emydn10

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kötü tatiller.

Son düzenleme:

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Tarih dersinde "Anokranizma" diye bir şey gördün mü bilmiyorum ama senin için açıklayayım. Anokranizma geçmişte yaşanan olayları günümüze göre değil, yaşandığı zamana göre yorumlamaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Tarih dersinde "Anokranizma" diye bir şey gördün mü bilmiyorum ama senin için açıklayayım. Anokranizma geçmişte yaşanan olayları günümüze göre değil, yaşandığı zamana göre yorumlamaktır.
Anokranizma ney lan vatan haini misin? Hangi örgüt o -Yumşak Ge

Top Bottom