Neler Yeni

Twitter Twitterda dönen itopya.com kavgası

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Eren Pestil
İhrahim Haskoloğlu'un yayında itopya hakkında yaptığı yoruma swaggbark isimli kullanıcı eleştiride bulundu. Ardından Dora Özsoy itopya hakkında tweet attı. Ve burdan ufak çaplı tartışma çıktı. İtopyadan alışveriş yapan birçok kişi itopyadan yakınıyor. Sizce kim haklı.

Müşteri memnuniyeti olarak itopya çok iyi değil bu bilinen bir gerçek sadece yaşayanlar bilir.

Adzero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Kaan
Son haftalarda pc parçalarına çok bakıyorum hangi siteyi aratsam hakkında problemli şeyler çıkıyor pckolik, itopya, gaming gen, garajonline vb.

Tüketiciyi çok uğraştırmayan ve satış sonrası hizmetlerini en düzgün yapan siteler hangisi? Amazon ve Hepsiburada'nın kendi sattığı ürünlerde daha hiçbir sıkıntım olmadı ama bu ikisini ayrı tutuyorum

mouse, klavye tarzı ürünleri her yerden alırım ama 20 binlik ekran kartı, 35 binlik pc gibi bütçelere çıkınca insan işini sağlama almak istiyor

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Son haftalarda pc parçalarına çok bakıyorum hangi siteyi aratsam hakkında problemli şeyler çıkıyor pckolik, itopya, gaming gen, garajonline vb.

Tüketiciyi çok uğraştırmayan ve satış sonrası hizmetlerini en düzgün yapan siteler hangisi? Amazon ve Hepsiburada'nın kendi sattığı ürünlerde daha hiçbir sıkıntım olmadı ama bu ikisini ayrı tutuyorum

mouse, klavye tarzı ürünleri her yerden alırım ama 20 binlik ekran kartı, 35 binlik pc gibi bütçelere çıkınca insan işini sağlama almak istiyor
Onun garantisi yok hocam her firma bozuk malı iteleme peşinde

Engeuc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Ng3

inventus kullanabilirsiniz.

Samealk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Melih Demir

Büyük kurumsal firmaların kendi sattığı ürünler en sağlamı zaten, yasayı umursamayıp kafalarına göre hareket etme ihtimalleri daha az.

Sorun yaşayanlar olmuştur ama ben incehesap'tan genel olarak memnunum diyebilirim, toplama sistem aldım sağlam bir şekilde elime ulaştı, daha sonra gaming gecesinden Glorious marka mouse almıştım ve beğenmedim, kesin boşu boşuna uğraşacağız THH falan filan diye düşünerek 14 günlük süre içinde iade oluşturdum ve kabul ettiler.

Top Bottom