İyi yada kötü gibi bir durum yok.
O cihaz için hangisi stabilse onu kullanmalısın.
Özellik olarak yeni sürümlerde neredeyse görüntü dışında hiçbir fark yok.Stabil olduğu söyleniyor. Peki, bir çok modlamalar TWRP üzerinden yapılıyor Orange Fox kullanırken bir problem yaşar mıyım?OFFICIAL - [ARM64][STABLE] OrangeFox Recovery for GM 5 Plus
GM 5 Plus için Treble ve ARM64 destekli , Android 9.0 (Pie) romları sorunsuz kurabileceğiniz Resmi (Official) OrangeFox Recovery'yi derledim. Düzenli olarak güncellenecektir. Herhangi bir hata bulunmuyor . Hata bulursanız mutlaka belirtin :) 19 Mayıs 2019 - Official sürüme güncellendi...www.forumandroid.com
Teşekkürler, TWRP kurup öyle yapmam gerekiyormuş. Telefonun yedeklemesini yapıp Orange Fox kuracağım. Bu arada GM 5 Plus Dual için önerdiğiniz bir Custom ROM var mı? (performans için)Özellik olarak yeni sürümlerde neredeyse görüntü dışında hiçbir fark yok.
Bilmiyorum ama baktıklarımın hepsi eski ve bağlantısı bozuk.Bu arada GM 5 Plus Dual için önerdiğiniz bir Custom ROM var mı? (performans için)
Yok.Orange Fox da Camera2API var mı hocam?
Zamanınızı biraz çaldım ama kusura bakmayın. Yardımlarınız için teşekkürler
Eğer OrangeFox doğrudan fastboot üzerinden yazdırılamıyorsa evet.Zamanınızı biraz çaldım ama kusura bakmayın. Yardımlarınız için teşekkürler
Önce buradaki TWRP'yi kurup
Pie - (GÜNCELLENDİ) [OFFICIAL] [x64] [Stable] TWRP 3.3.0-1 For GM 5+ (shamrock)
[2019.05.12] Açıklama: Sürüm 3.3.0-1 sürümüdür fakat isim değişikliği yapmam gerektiğinden dolayı eski sürüm ismi gözükebilir. Onu göz ardı edebilirsiniz. Uzun bir aradan sonra TWRP Officalin tabanı tekrar güncelledim :). * Tabana x64 desteği eklendi. * En güncel taban olan Android 9.0 Pie'a...www.forumandroid.com
Sonra buradaki Orange Fox'u kuruyorum değil mi? (orjinal sitesinden son sürümü mü indirmeliyim yoksa?)
OFFICIAL - [ARM64][STABLE] OrangeFox Recovery for GM 5 Plus
GM 5 Plus için Treble ve ARM64 destekli , Android 9.0 (Pie) romları sorunsuz kurabileceğiniz Resmi (Official) OrangeFox Recovery'yi derledim. Düzenli olarak güncellenecektir. Herhangi bir hata bulunmuyor . Hata bulursanız mutlaka belirtin :) 19 Mayıs 2019 - Official sürüme güncellendi...www.forumandroid.com