PS 5 Mİ XBOX SERİES X Mİ

Ps 5 almayı düşünüyodum ama fiyatları görünce bi tık düşündürdü onun yerine xbox series s gördüm daha önce xbox ile oyun oynamıştım ama hangi modeli daha güncel dalan bilgi sahibi değilim. xbox series s daha uygun fiyatlarda seyrediyo 15 küsür fiyatı var. xbox alsam üzer mi problem yaşar mıyım sizce? çünkü ps ler çok ütopik fiyatlarda.
Bende artık xbox'ın bir tercih olduğunu düşünmüyorum ps5 çoğu açıdan daha ve kolaylığı var rahat bir şekilde farklarını inceleyebilirsin

Ps 5 almayı düşünüyodum ama fiyatları görünce bi tık düşündürdü onun yerine xbox series s gördüm daha önce xbox ile oyun oynamıştım ama hangi modeli daha güncel dalan bilgi sahibi değilim. xbox series s daha uygun fiyatlarda seyrediyo 15 küsür fiyatı var. xbox alsam üzer mi problem yaşar mıyım sizce? çünkü ps ler çok ütopik fiyatlarda.
15 bin verilmez series s'e. Ya 2.el al ya da PS5 Pro bekle. 15000'e PS5 bile bulursun 2.elde, çünkü yurtdışından getiriyorlar ve normal fiyatı 450$ konsolun, vergilendirmesi yüzünden 2 kat ülkemizde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,787
Üyeler
173,876
Son üye
Sentiracken
Geri