Neler Yeni

Tyt de 700 600 bin siralamaya girmem lazim bu calisma sistemi beni gelistirirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet köklü
18 yasindayim Beni kendiniz gibi kiyaslamayin onu soyliyim kendim pozitif tam sayilarin ne oldugunu bile bilmeyen 3 basamakli sayilar falan cok zor boluyorum.
3 ayda sadece temel matematik ve turkce paragraf cozecegim bunu kardesim vb. Ayarladi bir hocanin youtuber hocanin kitabini aldim onunla devam edicem ve tyt matematiginde kolay olan sorulari yapabilmek icin bunu yapicam cunku kpss de bile matematikte 1 bet cikarmistim o soruyuda sallamistim ebob ekok vb. Bile yapamiyorum grafik tasarim yada 2 yillik yazilim teknoloji alaninda uniye girmem lazim. Kendi isimi yurutebilmek zaman icin sizce 700 bin siralamaya girebilirmiyim

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
ibrahim ugur
18 yasindayim Beni kendiniz gibi kiyaslamayin onu soyliyim kendim pozitif tam sayilarin ne oldugunu bile bilmeyen 3 basamakli sayilar falan cok zor boluyorum.
3 ayda sadece temel matematik ve turkce paragraf cozecegim bunu kardesim vb. Ayarladi bir hocanin youtuber hocanin kitabini aldim onunla devam edicem ve tyt matematiginde kolay olan sorulari yapabilmek icin bunu yapicam cunku kpss de bile matematikte 1 bet cikarmistim o soruyuda sallamistim ebob ekok vb. Bile yapamiyorum grafik tasarim yada 2 yillik yazilim teknoloji alaninda uniye girmem lazim. Kendi isimi yurutebilmek zaman icin sizce 700 bin siralamaya girebilirmiyim
matematik çalış tabi ama en hızlı sosyalle fenden net kazanırsın

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
...
Fizik ve Biyoloji dersini sözel olarak okuyabilirsiniz, onlar da size puan getirir. Kimya içinse aynı şeyi söyleyemem. İçinde işlem gerektiren sorular da çıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet köklü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fizik ve Biyoloji dersini sözel olarak okuyabilirsiniz, onlar da size puan getirir. Kimya içinse aynı şeyi söyleyemem. İçinde işlem gerektiren sorular da çıkıyor.
Kpss sifir calisma yabi hic birsey bilmeden 65 66 puan almistim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet köklü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
matematik çalış tabi ama en hızlı sosyalle fenden net kazanırsın
İnsallah olur bunda calisacagim 2 ay car ztn zorlancak birseyde yok ebgelli adam bile cozer :D kendi kardesim ayt de 20 bin siralamaya girdi tabi islerdeyiz :D ben internet o garip istetturuyor

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Ahmet
reis türkçe sosyal asıl ben hiç çalışmadığım halde TYT 745K yaptım

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,409
İsim
Mert Metshi
calismadim 280k yaptim 700k yapamamak icin kor falan olmak lazim

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet köklü
calismadim 280k yaptim 700k yapamamak icin kor falan olmak lazim
Ben matematik temelim hic yok yani ornek olarak bir soru atiyim bu sorulari bile anlayamiyorum formul bilmedigim icin.

Ekler

• IMG_20250404_225516.jpg
    IMG_20250404_225516.jpg
    87.9 KB · Hit: 8
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,975
Üyeler
172,012
Son üye