TYT devam ederken AYT’ye başlamak

Reaksiyon skoru
9
TYT–AYT paralel götürülür mü?
Şu an TYT matematikte fonksiyonlardayım, bitirmeme yaklaşık 1 hafta var.
TYT fenin yarısını tamamladım.
Çalışma programıma göre 1 Şubat itibariyle AYT’ye başlamam gerekiyordu ama TYT tam bitmediği için kararsız kaldım.
Hedefim ilk 150 bin.
Sizce TYT devam ederken AYT’ye paralel başlamak mantıklı mı, yoksa TYT’yi tamamen bitirmek mi gerekir?

Çalışma programıma göre 1 Şubat itibariyle AYT’ye başlamam gerekiyordu ama TYT tam bitmediği için kararsız kaldım.
Hedefim ilk 150 bin.
Sizce TYT devam ederken AYT’ye paralel başlamak mantıklı mı, yoksa TYT’yi tamamen bitirmek mi gerekir?
Kesinlikle başlaman gerekiyor bende yks çalışıyorum bende paralel götürüyorum + olarak tytden istediğin net bilmiyorum ama en kısa sürede tyt yi branş denemeleri evresine geçirmeye bak o evreye geçince ayt odaklanırsın ve günlük branş denemeleriyle tyt götürürsün tytden tatmin olduğun zamandada haftalık 2 defa genel tyt denemesi çözüp ayt fokuslanırsın Bol Şans dilerim

Kesinlikle başlaman gerekiyor bende yks çalışıyorum bende paralel götürüyorum + olarak tytden istediğin net bilmiyorum ama en kısa sürede tyt yi branş denemeleri evresine geçirmeye bak o evreye geçince ayt odaklanırsın ve günlük branş denemeleriyle tyt götürürsün tytden tatmin olduğun zamandada haftalık 2 defa genel tyt denemesi çözüp ayt fokuslanırsın Bol Şans dilerim
Tavsiyen için teşekkür ederim.
Sayısalcıyım, TYT netlerimi branş denemeleri seviyesine çekmeyi hedefliyorum.
Paralel şekilde AYT’ye odaklanıp TYT’yi günlük branş + haftalık genel denemelerle götürmeyi planlıyorum.
Tekrar teşekkürler, bol şanslar hocam

Tavsiyen için teşekkür ederim.
Sayısalcıyım, TYT netlerimi branş denemeleri seviyesine çekmeyi hedefliyorum.
Paralel şekilde AYT’ye odaklanıp TYT’yi günlük branş + haftalık genel denemelerle götürmeyi planlıyorum.
Tekrar teşekkürler, bol şanslar hocam
Ve unutmaki Sayısalcıları öne atan şey matematiktir tyt matematik temelin iyi ise ayt matematikten bomba gibi hazırlanıp tüm çabanla güzel sonuçlar yakalarsın gelip buraya merakından sormandanda anlaşılıyor güzel sonuçlar almak istediğin Sınavlar açıklanınca yine konu aç tartışalım başkanım güveniyorum yaparsın bu motivasyonla hadi masa başına bende dahil :D

Hedefim ilk 150 bin.
Normalde götürülmez ama senin TYT yi bu seneye girmeden bitirmen lazımdı zaten geç kalmışsın o yüzden bir an önce başla.

Normalde götürülmez ama senin TYT yi bu seneye girmeden bitirmen lazımdı zaten geç kalmışsın o yüzden bir an önce başla.
Hiçbirşey için geç değil arkadaşım moral bozmaya gerek yok zamanını ayırırsa yapamıcagı sey yok yeterki zamanını ayırsın ve istikrarlı hergün o masada vakit harcarsa kazanması muhtemeldir

Zamanın az ise mecbur bir yerlerden (uykudan filan kısacan) paralel götürecen işi, en azından kolay konulara giriş yap....

AYT ikinci sınav değil mi? Asıl ona çalışman lazımdı zaten. Değişmediyse sistem.

Geri