Neler Yeni

TYT Fen için basit konu tavsiyesi

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Yiğit Elçin
EA öğrencisiyim fenden 6-7 net civarı çıkartmak istiyorum çalışabileceğim kolay konular nelerdir?
Güncel TYT netim 60 civarı.

heraishere

80+ Bronze
Kimyasal tepkimeler , mol kavramı , molarite , ekosistem , kalıtım , azot döngüsü , yer çekimi...

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
EA öğrencisiyim fenden 6-7 net civarı çıkartmak istiyorum çalışabileceğim kolay konular nelerdir?
Güncel TYT netim 60 civarı.
size tavsiyem alın branş denemesi oradan soru çözün yapamadığınız sorular üstünden konuları öğrenin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceki konulardan bağımsız mı, direk konuyu video açsam anlar mıyım?
gayet kolay konular arkadaşlarım bazılarında zorlanıyordu ama cidden kolay sadece unutmaman lazım bilgileri o kadar

heraishere

80+ Bronze

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alırım almasınada fende 0ım hiç bilgim yok.
tamam işte şöyle biraz çalış sonra gir branş denemesine yanlış çıkması değil sorun zaten o olsun ki yanlışlarını izlerken bir şeyler kap

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Yiğit Elçin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamam işte şöyle biraz çalış sonra gir branş denemesine yanlış çıkması değil sorun zaten o olsun ki yanlışlarını izlerken bir şeyler kap
Sağol tavsiyen için

heraishere

80+ Bronze
Size tavsiyem şu olur. Daha öncesinde çıkmış TYT Fen sorularına göz at. Sorular ağırlıklı olarak hangi konudan çıkıyorsa ona çalış. Daha sonrasında konu eksiklerini kapat. Aslında baya geç kalmışsın TYT eksiklerini kapatmakta. 2. Dönemini tamamen AYT'ye ayırmalıydın.

Top Bottom